Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gáboríkovci trénujú na Let’s Dance: Sexi Ivana a... Mariánov výraz stojí za to, pozrite!

Marián Gáborík a Ivana Gáborík Zobraziť galériu (3)
Marián Gáborík a Ivana Gáborík (Zdroj: Instagram IS)

BRATISLAVA - Hoci mal zranené koleno, dnes už Marián Gáborík naplno trénuje - nie však na ľade, ale na parkete. Po boku svojej manželky Ivany Gáborík sa ukáže v šou Let’s Dance a minimálne výraz už má zvládnutý!

Koncom decembra sa verejnosť dozvedela prvé meno z účastníkov novej série Let’s Dance. Televízia oznámila, že ponuku prijal hokejista Marián Gáborík. Hoci krátko nato podstúpil operáciu, aktuálne už naplno trénuje. 

Tanečnou partnerkou mu je jeho vlastná manželka Ivana Gáborík, za slobodna Surovcová. Tá mala kedysi najbližšie k výhre po boku herca Petra Marcina, ktorý však pre zranenie odstúpil. 

Či bude po Mariánovom boku ašpirovať na víťazstvo, je otázne. Podľa jej vlastných slov je zatiaľ dosť neotesaný. Ale Ivana nestráca nádej. „Krok číslo jeden – vybrúsiť z tanečných pohybov tohto môjho neotesaného kameňa aspoň kryštál, možno neskôr aj diamant, nechajme sa prekvapiť,” uviedla na sieti Instagram. 

Tam samozrejme zverejnila aj fotografie z tréningu. Ivana sa predviedla v sexi čiernych šatách a Marián... Jedno sa mu naozaj uprieť nedá – výraz zmyselného milovníka už má natrénovaný. 

Gáboríkovci trénujú na Let’s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IS)

Gáboríkovci trénujú na Let’s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IS)

Aj fanúšikovia dvojice v komentároch zhodnotili, že postoj síce nemá hokejista bezchybný, ale "ksichtenie" sa mu už ide na jednotku. „Teším sa s vami... z Maja je nový Koleník,” skonštatovala dokonca jedna zo žien. Nuž, ešteže je Ján Koleník iba v porote a nebude sa cítiť Mariánom ohrozený. 

Viac o téme: Marián GáboríkIvana GáboríkLet’s Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu