Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásna novinka po POLROKU vzťahu: Bažík a Bagová chystajú SVADBU... Ivanna je TEHOTNÁ!

Ivanna Bagová a Peter Bažík sa zasnúbili a čakajú dieťa! Zobraziť galériu (3)
Ivanna Bagová a Peter Bažík sa zasnúbili a čakajú dieťa! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Len v máji minulého roka sa prevalilo, že Peter Bažík (37) po rozvode s matkou dvojich dvoch detí, má nový vzťah. Zamiloval sa do speváckej kolegyne Ivanny Bagovej (29). Odvtedy uplynulo len niečo vyše pol roka a dvojica už hlási veľké novinky. Na Štedrý deň sa zasnúbili a... Čakajú spolu bábätko!

Krásnu správu dvojica zverejnila dnes ráno v markizáckom Teleráne. Tehotenské krivky už na blondínke vidno, v ktorom mesiaci sa nachádza, však nešpecifikovala. „Ja budem prvýkrát rodič, on už bude tretíkrát, takže pre mňa je to taká novinka, sú to také nové pocity, ktoré som predtým nevnímala, takže už teraz tá láska, ktorú pociťujem k tomu dieťaťu tam je, takže sa tešíme spolu,“ vyjadrila sa budúca mamička. 

Pod srdcom vraj nosí s najväčšou pravdepodobnosťou chlapčeka, no naisto by sa mali pohlavie bábätka dozvedieť o mesiac. Na prírastok do rodiny sa okrem rodičov tešia aj starí rodičia. Ivannina mama však odmieta, aby ju volali babka. „Že keď tak, bude big mama,“ povedala so smiechom Bagová, ktorej s novou úlohou určite pomôže aj jej babka z Ukrajiny, ktorá zimu trávi na Slovensku.

Ďalšou veľkou novinkou sú zásnuby. Tie prebehli priamo na Štedrý deň. „Mojím takým darčekom na Vianoce... Bolo ich viac, tento bol najmenší, ale zároveň najväčší - požiadal som Ivanku o ruku. Povedala áno,“ prezradil Bažík a pochválil sa aj záberom z tohto čarovného momentu. Ivanna vraj vedela, že by sa chceli zobrať, no so zásnubami nerátala. 

Krásna novinka po POLROKU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„My sme sa o tom veľakrát bavili, ale nečakala som, že to príde niekedy teraz, ja osm si myslela, že o rok o dva. Ale ja som veľmi poctená, lebo ja cítim, že Peter je ten pravý pre mňa a keď je tá láska a cítite ju z hĺbky duše, cítite, že s tým človekom chcete zostarnúť a je úplne jedno koľko času ste spolu, tak je to tam,“ vyjadrila sa budúca nevesta. 

No Petrovi vraj veľké prekvapenie takmer prekazila najmladšia dcéra, ktorá prsteň objavila skôr. A ako pri deťoch býva zvykom, občas si svoje slová neustrážia. „Jeee, aký máš pekný prsteň,“ zahlásila vraj malá Bažíková. No budúcemu ženíchovi sa vraj situáciu podarilo zachrániť a Ivanne nič nedoplo. 

Krásna novinka po POLROKU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Ivanna BagováPeter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu