Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská speváčka po drsnom rozchode: Toto je môj nový frajer!

Ivanna Bagová Zobraziť galériu (6)
Ivanna Bagová (Zdroj: Facbook I.B.)

BRATISLAVA - Vyšla s pravdou von! Ivanna Bagová (25) je verejnosti známa najmä ako víťazka markizáckej šou Hlas Česko-Slovenska. Od svojho triumfu sa blondínka aktívne venuje hudbe a momentálne hviezdi s niekdajšou ikonou medzi slovenskými skupinami. Zadarilo sa jej stať sa súčasťou legendárnej formácie Maduar, no to ani zďaleka nie je všetko. Šťastie ju postretlo i v súkromí...

O osobnom živote talentovanej Ivanny sa toho veľa nevedelo. Až doteraz. Našej pozornosti neušlo, že sa na verejnosti často objavuje po boku tmavovlasého fešáka. Keď sme speváčku oslovili, či ide o jej priateľa, lásku priznala bez najmenšieho zaváhania. „Áno, je to môj priateľ. Sme spolu 8 mesiacov,“ prezradila nám s tým, že ide o celkom zaujímavý príbeh.

Jej drahý je totiž Talian. „Marco je z Talianska, ja som Ukrajinka, rozprávame sa po anglicky a žijeme na Slovensku,“ smiala sa sympatická blondínka, keď sme sa zaujímali, o koho ide. Exotický mladík nahradil jej predchádzajúceho priateľa, s ktorým tvorila pár 4 roky.

Hoci ju bývalý priateľ sklamal, Ivanna Bagová na lásku nezanevrela. Oporu a šťastie našla po boku sympatického Taliana Marca.
Zobraziť galériu (6)
Hoci ju bývalý priateľ sklamal, Ivanna Bagová na lásku nezanevrela. Oporu a šťastie našla po boku sympatického Taliana Marca.  (Zdroj: Facbook I.B.)

„Rozišli sme. O 4 mesiace už bol zasnúbený. Ten rozchod bol dosť bolestivý, ale tým, že som mala v kamarátovi Omarovi podporu, našla som sily sa z toho skôr pozbierať,“ priznala Bagová, ktorá po rozchode dlho nesmútila. Práve spomínaný kamarát, mimochodom, taktiež Talian, ju zoznámil s aktuálnym partnerom. 

„Zhodou náhod bol Omar spolubývajúci môjho bývalého priateľa. Videl, že som v tom vzťahu nešťastná. Videl, že sa mi nevenoval a správal sa ku mne hrozne. Snažil sa ma podporovať a povedal mi, že by som mala začať nový život, ktorý bude mať zmysel. Vzal ma von, zavolal aj Marca a cez neho sme sa zoznámili. Zistili sme, že máme tie isté životné priority, názory, sadli sme si,“ povedala nám Ivannka, ktorá s Marcom dokonca už zdieľa aj spoločnú domácnosť. 

Šťastný párik sa spoločnej budúcnosti nebráni. Ivanna nám prezradila, že s Marcom už zdieľajú spoločnú domácnosť.
Zobraziť galériu (6)
Šťastný párik sa spoločnej budúcnosti nebráni. Ivanna nám prezradila, že s Marcom už zdieľajú spoločnú domácnosť.  (Zdroj: Facbook I.B.)

Pre tento krok sa dvojica odhodlala po niekoľkých mesiacoch. A zdá sa, že sa vyplatilo. „Sedíme si povahovo aj charakterovo, tak sme sa rozhodli vyskúšať to. Lebo až tam ľudia zistia, či sú pre seba stvorení. Cítim sa s ním slobodná, aj keď nie som voľná. V predošlom vzťahu som bola ako v klietke. Teraz sa cítim konečne šťastná,“ povedala nám speváčka, ktorá momentálne okrem spolupráce s Maduarom rozbieha viacero projektov, napríklad aj s víťazom X-Factoru Petrom Bažíkom.

Viac o téme: Ivanna Bagová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu