Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známa Slovenka sa VYDALA na Maldivách: VIDEO Takú nádheru ste dávno nevideli!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram T.Ž.)

MALDIVY - Konečne si povedali svoje sladké "áno"! Takmer každá žena sníva o tom, že oficiálne spečatí lásku so svojím milovaným mužom a stanú sa z nich manželia. Svoj rozprávkový deň aktuálne prežila aj fitnesska a influencerka Tatiana Žideková. A keď hovoríme "rozprávkový", myslíme to doslova!

Krásna Tatiana si za manžela vzala svojho dlhoročného partnera Michala. Tomu v júli 2019 porodila dcérku Vanesku. V tom čase sa zo zaľúbencov oficiálne stala rodina, no a teraz ich vzťah dostal sladkú čerešničku. Spoločne so svojou malou princeznou a priateľmi totiž vycestovali na exotické Maldivy. 

A zdalo sa, že ide "len" o dovolenku, ktorú Tatiana spojila s nakrúcaním fit videí. Lenže v úmysle mali ešte celkom niečo iné. Na nádhernej bielej pláži si povedali svoje "áno". Tým, že je vydatá, sa Tatiana pochválila až neskôr, čím fanúšikov príjemne prekvapila. 

A pri pohľade na nádhernú nevestu museli všetci doslova zatajovať dych. Pôvabná blondínka bola bosá, na sebe mala prekrásne biele šaty a hlavu s hrudníkom jej zdobili exotické kvety. Zo záberov a videa, ktoré potom zverejnila, človeku až naskakujú zimomriavky. Wau, to je nádhera! 

Viac o téme: SvadbaTatiana Žideková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu