Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Správy o KRACHU Sklenaříkovej manželstva: Šokujúci zvrat? Žiaden ROZVOD sa NEKONÁ!

Adriana Ohanian Sklenaříková Zobraziť galériu (11)
Adriana Ohanian Sklenaříková (Zdroj: Instagram A. S. )

BRATISLAVA - Známa modelka Adriana Sklenaříková (51) všetkých poriadne počas vianočných sviatkov šokovala, keď oznámila rozchod s manželom Aramom Ohanianom.

Nikto neveril vlastným očiam, keď úspešná modelka Adriana Sklenaříková na sociálnej sieti zverejnila smutnú správu o rozpade jej dlhoročného manželstva s Aramom Ohanianom.

Blonďavá kráska na svojom instagramovom profile napísala dojemné slová ku krachu jej vzťahu. „So stisnutým srdcom píšem týchto pár riadkov. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili. Tešila som sa v každom momente nášho vzťahu. Nikdy som sa nesmiala viac ako pri tebe. Náš príbeh bol nádherný a tak veľmi som ho milovala. Napriek tomu sme sa dnes obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad,“ uviedla Adriana.  

Správy o KRACHU Sklenaříkovej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Každý samozrejme hneď myslel na rozvod, zdá sa však, že všetko je inak. Hoci prominentný pár ide od seba, rozvod sa nekoná. „Oni sa nerozvádzajú, oni sa separujú a ostávajú naďalej veľmi dobrí kamaráti, takže za tým netreba nič hľadať,” ozrejmil Adrianin veľmi dobrý kamarát Miroslav Šimonič, ako informoval denník Šarm.

So svojím manželom má Sklenaříková krásnu dcérku Ninu (4) a spoločne prevažne žili v Maroku, no domovom modelky je aj Monako. Ako teda nakoniec bude starostlivosť o ich dieťa vyzerať? „Oni budú stále v Maroku. Rozvod teda nie je na stole, zatiaľ iba rozchod,” podotkol modelkin manažér. 

Správy o KRACHU Sklenaříkovej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu