Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

KONIEC Sklenaříkovej manželstva: Rodila v 46 rokoch, teraz... ROZVOD!

Adriane Sklenaříkovej sa rozpadla rodina. Zobraziť galériu (3)
Adriane Sklenaříkovej sa rozpadla rodina. (Zdroj: Instagram A.O.)

MAROKO - Topmodelka Adriana Sklenaříková sa v 46 rokoch stala po prvý raz mamou. No teraz oznámila, že s otcom svojej dcérky sa rozvádza. Manželmi boli 8 rokov, dokopy ich spolu prežili 12.

Malá Nina má len 4 roky, no jej rodičia sa rozhodli, že pôjdu od seba. „So zovretým srdcom píšem týchto pár riadkov. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili,” uviedla slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková na sieti Instagram. 

KONIEC Sklenaříkovej manželstva: Rodila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A. S. )

V správe, ktorou oznámila koniec manželstva s Aramom Ohanianom, vyzdvihla všetko pekné, čo spolu prežili. „Tešila som sa z každého momentu nášho vzťahu. Nikdy som sa nesmiala viac než s tebou. Náš príbeh bol nádherný a veľmi som ho milovala,” vyznala sa.

Nakoniec sa ale niečo v ich vzťahu pokazilo. „Napriek tomu sme sa obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad,” uviedla Adriana a z jej slov sa zdá, že sa zrejme naďalej spoločne a bez nejakých ťahaníc budú podieľať na výchove svojej dcérky. 

KONIEC Sklenaříkovej manželstva: Rodila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

 

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu