Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nečakaný KONIEC v televízii: Po rokoch odchádza známy moderátor!

Noro Mészároš po rokoch končí v Senzi TV. Zobraziť galériu (3)
Noro Mészároš po rokoch končí v Senzi TV. (Zdroj: Facebook N.M.)

BRATISLAVA - Ukončiť svoju rozbehnutú kariéru chce veľkú odvahu. Avšak nie každý tento odvážny krok vo svojom živote spraví. Nové príležitosti máme na každom rohu a je len na samotnom človeku, ako sa ich chopí. Po bývalej superstaristke Barbore Balúchovej oznámil svoj definitívny koniec aj moderátor a šéf Senzi TV Noro Mészároš.

„Od 1. júla už nie som súčasťou televízie Senzi a to, ani ako jej šéf, a ani ako jej moderátor,” s touto informáciou sa Noro Mészároš včera večer podelil na svojom Facebooku. Prostredníctvom videa sa netradične rozlúčil s televíznymi divákmi po krásnych 9 rokoch nepretržitého účinkovania na obrazovkách. K videu zanechal aj veľavravný popis. „Milí priatelia, milí kolegovia, milí televízni diváci. Bolo mi cťou.“

Začínal ako moderátor relácie Hráme na želanie a neskôr pôsobil aj ako hovorca. Vypracoval sa po zmene vedenia na samotné čelo slovenskej televízie. Ale aj tu príbeh končí. Zatiaľ, čo Barbora svoj odchod z televízie neodôvodnila, Noro Mészároš vyjasnil aj túto skutočnosť. Odchodom z televízie si chce v najbližšom období oddýchnuť a načerpať nové sily.

Netají sa tým, že je otvorený novým možnostiam a my sami sme zvedaví, kde Nora Mészároša uvidíme. Celé vyjadrenie si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: Noro Mészároš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu