Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotenské ťažkosti slovenskej missky: Cíti sa zle a... PROBLÉMY V RODINE!

Katarína Manová Zobraziť galériu (4)
Katarína Manová (Zdroj: Instagram KM)

BRATISLAVA - Najprv mala ťažkosti s otehotnením a teraz priznáva, že tehotenstvo v 35 rokoch nie je prechádzkou ružovou záhradou. A ďalšie problémy spôsobuje Miss Intercontinental 2006 Kataríne Manovej výber mena pre jej druhé dieťatko.

Katarína Manová sa v roku 2006 stala prvou vicemiss na súťaži Miss Slovensko a následne pre našu krajinu vybojovala medzinárodný titul Miss Intercontinental. 

Tehotenské ťažkosti slovenskej missky:
Zobraziť galériu (4)

Už v tom čase stál po jej boku priateľ Miroslav. Budúci rok oslávia 10 rokov od svadby a neuveriteľných 20 rokov od prvého rande. Svoju lásku už spečatili aj synom Mirkom, ktorému chceli po troch či štyroch rokoch dopriať súrodenca. No nedarilo sa. 

Ako teraz Katarína prezradila, zistili jej zníženú funkciu štátnej žľazy. Pred rokom sa nastavila na správnu liečbu a zadarilo sa... Je druhý raz tehotná. Lenže požehnaný stav prežíva o čosi horšie ako predtým, keď mala 29 rokov. V 35 cíti rozdiel. „Obdivujem ženy, ktoré zvládli tehotenstvo po 40-ke. Menej vládzem. Tvrdne mi viac bruško. Býva mi veľmi zle na cestách teraz. Stačí mi hodina v aute a som k. o.” priznala fanúšikom svoje ťažkosti. 

Tehotenské ťažkosti slovenskej missky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

A ďalším problémom čelí pri výbere mena. To, ktoré mala v rukáve dlhých šesť rokov, použiť nemôže – bábätko bude mať totiž iné pohlavie, než predpokladala.

A na rodinu sa tiež v tejto veci nedá spoliehať. „Nekonzultujem s nikým, ani z rodiny, lebo všetci všetko opindajú. A to, čo chcú oni, sa zas nepáči nám,” priznala kráska. Verejne ale zatiaľ prezradiť nechce, či sa jej narodí chlapček alebo dievčatko. 

Tehotenské ťažkosti slovenskej missky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu