Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čerstvá celebritná mamička: Alkohol na stole a... Píšete k*kotiny!

Katarína Manová v tehotenstve Zobraziť galériu (4)
Katarína Manová v tehotenstve (Zdroj: Instagram KM)

BRATISLAVA - Známe tváre sú pod drobnohľadom verejnosti. A tento "dohľad" sa prehĺbil s rozmachom sociálnych sietí. Sledovatelia často riešia každý detail, napríklad aj alkohol na stole čerstvej dvojnásobnej mamičky, Miss Intercontinental 2006 Kataríny Manovej. A tá poriadne vypenila!

Katarína Manová pred 3 týždňami oznámila narodenie svojho druhého dieťaťa. Porodila dievčatko, ktoré dostalo meno Naila. 

Čerstvá celebritná mamička: Alkohol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

Včera sa kráska rozhodla ukázať, ako teraz vyzerá jej ráno – natočila svojho syna Mirka pri raňajkách a ukázala aj kočík na dvore, v ktorom evidentne spinkala Naila. 

Dominantným prvkom na záberoch bol ale pohár, v ktorom niektorí identifikovali alkoholický nápoj. 

Čerstvá celebritná mamička: Alkohol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

A tak čerstvej dvojnásobnej mamičke pristála v pošte otázka: „Katka, už nekojíš? Keď ten aperol?” Mnohé influencerky by si iste povzdychli a zagúľali očami, niektoré by sa snažili situáciu vysvetliť, iné by mávli rukou. 

Katarína rovno vypenila! Na takéto výlevy u nej bežne zvyknutí nie sme, v popôrodnom období sa však niet čo čudovať, keď je žena citlivejšia a vznetlivejšia. Blondínka sa vytočila natoľko, že sa nezastavila ani pred použitím vulgarizmu. „Pre lásku božiu, ľudia, zamestnajte sa niečím užitočným. Majte štipku súdnosti a úcty v sebe, nenapíšte prvú kktinu, ktorá vám napadne,” rozohnila sa. 

A aké je vysvetlenie alkoholu na stole? „Môže niekto sedieť vedľa mňa, kto ho pije... Alebo áno, je tu stále možnosť, že som sa s 2 deťmi zdrala ako kôň a štvornožky prišla domov,” ukončila ironicky svoj komentár. 

Nuž, aj toto je daň za to, že je človek známy a otvára svoje súkromie 15 tisíckam ľudí. Sledovateľov si človek nevyberá... 

Čerstvá celebritná mamička: Alkohol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu