Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vystrašená Drobová: Na dvere jej zaklopala KRIMINÁLKA!

Gabriela Drobová
Gabriela Drobová (Zdroj: Instagram GD)

BRATISLAVA - Vo štvrtok ráno zažila riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová riadny šok. Prišli za ňou totiž muži zákona, a to priamo z kriminálnej polície.

Keď človeku zaklope na dvere polícia, asi každý sa trochu zľakne. Obáva sa, či sa niekomu z jeho blízkych niečo nestalo, či v jeho okolí nedošlo k násilnému činu a zrejme každý si hneď začne aj spytovať svedomie, či náhodou nejakým spôsobom neprekročil zákon. 

Galéria: Gabika Drobová

Podobné pocity zrejme prežívala aj bývalá markizácka dramaturgička Gabriela Drobová. „Tak pred chvíľočkou tu bola kriminálka,” prezradila svojim sledovateľom na sieti Instagram s tým, že ju okamžite zachvátili pocity strachu. 

Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo. Polícia riešila vandalizmus v Gabrielinom okolí. „Veľmi som sa zľakla, že čo sa deje, ale v podstate chceli len záznam z našich kamier. A keď som sa spýtala, čo sa dialo, tak povedali, že v noci niekto pomaľoval Slavín,” uviedla blondínka. Niekto vojenský pamätník natrel žltou a modrou farbou, čo sú farby z vlajky Ukrajiny. Zábery nájdete v priloženom článku: 

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu