Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jojkársky moderátor sa ROZLÚČIL s divákmi: Odchádza do zahraničia!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zmeny na moderátorskej stoličke! Jozef Dodo Kuriľák je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskej relácie Ranné noviny. Vo vysielaní sa objavoval aj v týchto dňoch. Divákom však najnovšie oznámil, že ho teraz istý čas na obrazovkách neuvidia. Toto je dôvod!

Od marca 2018 sa diváci Jojky prebúdzajú vďaka relácii Ranné noviny. Moderátorske posty v nej zastávajú Bruno Ciberej a Bibiana Ondrejková i Alena Stračiaková a Dodo Kuriľák. Ten sa teraz na istý čas z obrazoviek vytratí. 

Obľúbený moderátor to oznámil na instagramovom profile televízie. „Želám vám aj naďalej príjemné sledovanie Ranných novín, aj keď istú dobu bezo mňa. Pretože som sa rozhodol využiť jednu príležitosť vycestovať na určitú dobu do zahraničia. Ale potom sa na vás budem tešiť,” poznamenal Kuriľák, ktorý sa takýmto spôsobom lúčil s priaznivcami a divákmi. 

Dodo Kuriľák a Alena Stračiaková
Zobraziť galériu (5)
Dodo Kuriľák a Alena Stračiaková  (Zdroj: TV Joj)

V súvislosti s tým sme oslovili Jojku s otázkou, kto Kuriľáka na moderátorskej stoličke zastúpi. „V čase Dodovej neprítomnosti sa budú v Ranných novinách striedať Ján Mečiar a Ivan Janda,” povedala nám k tomu hovorkyňa televízie Lucia Tuhelová.

Ján Mečiar a Ivan Janda
Zobraziť galériu (5)
Ján Mečiar a Ivan Janda  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Dodo KuriľákRanné novinyJozef Kuriľák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu