Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po ŠKANDÁLE v Bez servítky spravila Jojka TOTO: Diváci jasajú!

Filip Jakubec svojou účasťou v kulinárskej šou vyvolal poriadny rozruch. Zobraziť galériu (4)
Filip Jakubec svojou účasťou v kulinárskej šou vyvolal poriadny rozruch. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Neskrývajú nadšenie! Uplynulý týždeň bol na obrazovkách Jojky poznačený škandalóznou účasťou Filipa Jakubca v relácii Bez servítky. Búrlivé diskusie nemali konca kraja a diváci boli dosť pobúrení. V týchto dňoch si však tvorcovia relácie napravili reputáciu...

Na topkách sme už spomínali, že relácia Bez servítky sa dočkala rekordov. Nielenže jeden zo súťažiacich dostal najmenej bodov v histórii, ale ku kulinárskej šou zasadlo doposiaľ najviac divákov. Svoj podiel na tom nepochybne mal svojský taxikár Filip Jakubec. Ten niektorých divákov pobúril, iní reagovali tak, že Jojka tohto čudáka využila. 


Diváci JOJ-ky zúria: Toto je HANBA, tragédia a VÝSMECH!

Jojkársky ŠKANDÁL má DOHRU: Filip z Bez servítky sa ozval a... To snáď nie!


Filip si podľa vlastných slov momentálne užíva dovolenku aj za peniaze, ktoré si v šou zarobil. Tiež sa chvastá, že mu účasť v relácii Bez servítky pridala na popularite a ako taxikár dostáva lepšie tringelty. 

Na obrazovkách Jojky aktuálne dostala priestor ďalšia pätica. A týmto výberom tvorcovia divákom maximálne ulahodili. Opäť raz tam nechýba výrazná postavička. V porovnaní s čudákom Filipom si však kaderník Patrik vyslúžil samé sympatie. A to nielen medzi súpermi, ale aj u divákov. 

Tí s nadšením reagovali aj na to, ako sa súperi zachovali, keď sa dozvedeli o Patrikovom smutnom osude. Keď mal len pol roka, matka ho opustila. Vychovávala ho tak babka, ktorá mu nahradila oboch rodičov. 

VIDEO: Patrik a jeho súperi si získali sympatie divákov relácie Bez servítky. 

Kaderník Patrik si získal sympatie súperov aj divákov relácie Bez servítky (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu