Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné priznanie na obrazovkách Jojky: Kolegom vyrazila dych... Som lesbička!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nečakali! Jojkárska šou Bez servítky združuje nielen milovníkov dobrého jedla. Honorár tisíc eur, či možnosť objaviť sa na televíznej obrazovke, sú pre mnohých jedincov slušným lákadlom. Súčasťou aktuálnej zostavy je aj tmavovláska Janka (37). Tá detailmi zo svojho súkromia šokovala nielen súperov, ale aj divákov.

Diváci jojkárskej relácie Bez servítky veľmi dobre vedia, že táto šou nie je len o varení. Je totiž celkom zaujímavé sledovať, ako sa skupinka piatich súťažiacich dokáže pri spoločnom stole správať a neraz sa na obraze objavia aj celkom zaujímaví jedinci. 

Pikantné priznanie na obrazovkách
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

V aktuálnej zostavičke púta pozornosť 37-ročná Janka. Tá sa správala tak, že hádam každý zo súperov mal dojem, že si robí zálusk na ďalšieho z partie - fešáka Jana. Nechýbali ani rôzne sexistické narážky a dvojzmysly. Ako veľmi sa však všetci mýlia, zistili v momente, keď k Janke zavítali na návštevu.

Tmavovláska im totiž bez okolkov prezradila, že je lesbička. „V živote by som to o nej nepovedal,” reagoval zaskočený Jano. „Skoro ma vykotilo zo stoličky,” pridala svoju reakciu súperka Eva. 

Janka však kolegov šokovala aj rozprávaním o rodine. Spolu s bývalou partnerkou si totiž zadovážili dve deti. Tmavovláskina ex absolvovala umelé oplodnenie a v podstate aj po rozchode tvoria podľa jej slov rodinu. Schádzajú sa tiež s mužom, ktorý je v podstate biologickým otcom detí. „Žijeme tak, ako sme my chceli žiť, nie tak, ako to chce okolie,” povedala k tomu Janka. 

Pikantné priznanie na obrazovkách
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

„Strašné! Ja neviem, či budem dnes z toho spať,” poznamenala pred kamerou Eva. Súperi pri stole sa s výnimkou Andreja zhodli, že to v podstate chápu a rešpektujú. On však dal jasne najavo, čo si o takejto forme rodiny myslí. „Janka to vidí inak, ja to vnímam ako katastrofu. Rodinu tvorí chlap a žena,” poznamenal. 

Rôzne sú tiež názory divákov, ktorí na facebookovej stránke relácie vedú poriadne búrlivú diskusiu. Vy máte na takúto formu rodiny aký názor?

VIDEO: Janka súperov pri stole poriadne zaskočila. 

Súťažiaca v jojkárskej šou Bez servítky šokovala súperov priznaním, že je na ženy (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu