Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávnostná premiéra: FOTO Sexi Maštalírova manželka a hviezda Oteckov s cigaretou v ruke… Ale v kine?!

Tomáš Maštalír a Dávid Hartl s manželkami. Zobraziť galériu (7)
Tomáš Maštalír a Dávid Hartl s manželkami. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer si to do kina v bratislavskom Lamači namierilo viacero známych tvárí. Konala sa tam totiž slávnostná premiéra nového slovenského filmu Správa. Prišla napríklad prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová (48) či herec Tomáš Maštalír (44) aj s manželkou. Tá okamžite zaujala sexi outfitom. No a herec z Oteckov Dávid Hartl (27) zas prekvapil cigaretou v ruke... Ale v kine?!

Režisér Peter Bebjak sa pýši ďalšou filmovou novinkou. Do kín sa vo štvrtok večer dostala jeho historická dráma s názvom Správa. Uvedenie do sveta sprevádzala veľkolepá premiéra v známom nákupnom centre v Lamači. No a pozvané boli viaceré známe tváre. 

Galéria: Slávnostná premiéra filmu Správa:

Okrem ľudí zo šoubiznisu prišli aj politici, aj samotná prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, ktorú na každom kroku sprevádzali ochrankári. Veľa pozornosti však vzbudil aj herec Tomáš Maštalír, ktorý do spoločnosti prišiel v sprievode svojej krásnej manželky Kristíny. Práve ona pútala najviac pohľadov - v rafinovaných svetlých minišatách jej to totiž veľmi pristalo. 

Tomáš Maštalír so svojou krásnou manželkou Kristínou.
Zobraziť galériu (7)
Tomáš Maštalír so svojou krásnou manželkou Kristínou.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Do kina zavítali aj čerství novomanželia Dávid a Martina Hartlovci. Hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia však prekvapila nečakaným detailom v ruke. Ako sme si všimli, medzi prstami držal cigaretový ohorok. Viac ako fakt, že fajčí, nás však zarazilo miesto...

Nachádzal sa totiž v priestoroch kina. No neporušoval tým žiadne pravidlá. Svojej neresti sa totiž oddával na miestach, kde je fajčenie povolené - v sklom oddelenej fajčiarskej časti kino-baru. Prvotne to však bol prekvapivý pohľad... Bežne totiž na podobných akciách fajčenie povolené nie je. 

Dávida Hartla sme načapali, ako fajčí v kino-bare.
Zobraziť galériu (7)
Dávida Hartla sme načapali, ako fajčí v kino-bare.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO z premiéry nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Tomáš MaštalírDávid HartlFilm Správa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu