Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maštalír v českom seriáli: Najprv TRAPAS, ale... sú tam Z NEHO HOTOVÍ!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír (Zdroj: TV NOVA)

PRAHA - Slovenský herec Tomáš Maštalír aktuálne hviezdi v českom seriáli. Jeho kolegyňa síce prezradila, že najprv vôbec nevedela, o koho ide, no dnes je z neho doslova hotová. A rovnako tak aj českí diváci.

Televízia Nova začala vysielať seriál Chlap, pričom ide o rovnaký projekt, ktorý televízia Markíza vysiela pod názvom Druhá šanca. V príbehu natočenom podľa skutočných skúseností lekára s amnéziou stvárňuje u nás hlavnú úlohu Ján Koleník, v Česku zas Tomáš Maštalír. 

Maštalír v českom seriáli:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Maštalír v českom seriáli:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV NOVA)

Česká herečka Jitka Ježková, ktorá hrá riaditeľku nemocnice, však priznala menší trapas – na začiatku absolútne netušila, o koho ide. „Priznávam, že som ho pred naším stretnutím vôbec nepoznala, takže som si ho musela vygoogliť,” citoval herečku denník Aha! „Zistila som, že je to jeden z najslávnejších slovenských hercov a za svoju neznalosť som sa zahanbila,” dodala. 

Ako pri nakrúcaní zistila, Tomáš je obrovský profesionál, s ktorým sa pracuje naozaj dobre. „Navyše je príjemný, pekný a skvele hrá, čo viac si môžeme priať? Keď spolu hráme, on sa mi pozrie do očí a niečo mi hovorí, tak ja mu v tej chvíli úplne verím – a to mi hocikedy hovorí rôzne veci. Je tak skvelý herec, že mu verím skrátka všetko,” zložila slovenskému kolegovi obrovský kompliment. 

Jitka Ježková
Zobraziť galériu (5)
Jitka Ježková  (Zdroj: TV NOVA)

Rovnako nadšení sú aj diváci. Zatiaľ sa neobjavila jediná sťažnosť, že hlavnú úlohu hrá Slovák. Maštalír si ich jednoducho všetkých získal. „Citlivo a zároveň veľmi civilne zahrané, pre mňa doteraz neznámy Tomáš Maštalír predvádza skvelý výkon,” pochválil herca jeden z divákov. „Tomáš Maštalír je fenomenálny v každej úlohe,” vyhlásil ďalší, ktorý ho už videl v iných projektoch. A podobných pozitívnych komentárov o tom, aký je Tomáš úžasný, sa nazbieralo pod príspevkami televízie Nova ešte viac. 

Maštalír v českom seriáli:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV NOVA)

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu