Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Strašné! ZDROGOVAL ju a PLESKOL jej HLAVU O BETÓN: Bývalá tvár Markízy skončila po napadnutí v nemocnici!

Zdrogoval ju a potom surovo zmlátil! Zobraziť galériu (4)
Zdrogoval ju a potom surovo zmlátil! (Zdroj: Instagram N.F.)

BRATISLAVA - Z toho ide až mráz po chrbte! Už pred niekoľkými dňami sa na sociálnych sieťach objavila informácia, že Nikol Fridrichová, súťažiaca z poslednej série Farmy, skončila po bližšie nedefinovanom incidentne v rukách lekárov. Temperamentná plavovláska zverejnila útržok z lekárskej správy, ktorý približoval jej zranenia, strávila nejaký čas v nemocnici a aktuálne má na krku fixačný golier...

Ložiskové poranenie mozgu a mozočka, pomliaždené hrdlo a hrudník či poranenie hlavy. To sa píše na časti lekárskej správy, ktorú Nikol uverejnila pre pár dňami po prvých vyšetreniach. Bývalá farmárka sa zotavovala zo zranení, na Instagram pridala fotku opuchnutého krku s obrovskou podliatinou a potom uviedla, že k celému incidentnu sa zatiaľ nechce bližšie vyjadrovať. Sledovateľov zároveň požiadala, aby rešpektovali jej súkromie. 

Bývalá tvár Markízy skončila so zraneným mozgom: ZDROGOVAL ju a ZMLÁTIL! (Zdroj: Instagram N.F.)
Zostávalo tak len hádať, čo sa vlastne mohlo stať, no Fridrichovej priaznivcov po pár dňoch upokojila správa, že v rámci možností je v poriadku. Napokon ešte priblížila, že k zraneniam prišla po útoku, ktorý sa odohral po istej zábave. Nikol však aktuálne nabrala sily a vyšla von s celou pravdou. Počas spomínanej párty ju podľa jej slov zdrogovali. 

Strašné! ZDROGOVAL ju a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.F.)

„Už tie konšpiračné výmysly a teórie, ktoré sa ku mne dostávajú, sú cez," začala Fridrichová a uviedla, že to, čo sa stalo, sa rozhodla prezradiť len kvôli tomu, aby boli ženy na pozore. Urobila vraj doslova školácku chybu. „Nedávala som si pozor na drinky. Mala som ich hocikde položené, od hocikoho som drink zobrala. Bola fajn zábava, fotili sme sa. Haha hihi. Zrazu nepríčetná, nevedela som o sebe, malátna. A chlapec si zjavne myslel, že prišiel ten čas," prezradila Nikol pričom z jej slov až mrazí.

Nikol Fridrichová
Zobraziť galériu (4)
Nikol Fridrichová  (Zdroj: Jan Zemiar)

To však ešte nebolo to najhoršie. Dotyčný sa ju podľa všetkého pokúsil nejakým spôsobom zneužiť, no Nikol sa začala brániť. A potom prišiel útok, pre ktorý zasahovala polícia a dobitá Fridrichová skončila v nemocnici.

Viac o tom, ako sa to stalo, sa dozviete vo videu vyššie, my Nikol prajeme skoré zotavenie a aby si páchateľ tento nechutný čin spravodlivo odpykal. 

 

Viac o téme: Nikol Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu