Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Výstavný zadok vdovy po slávnom Čechovi: Pretŕčala sa v tangáčoch a... Takmer sa pocikala!

Olga Menzelová s manželom Jiřím Zobraziť galériu (6)
Olga Menzelová s manželom Jiřím (Zdroj: Instagram OM)

PRAHA - Nemá problém! Olga Menzelová (43) je verejnosti známa ako vdova po legendárnom režisérovi Jiřím Menzelovi (†82), ktorý v roku 1968 získal sošku Oscara za počin Ostře sledované vlaky. Blondínka však zaujme nielen pestrým súkromným životom, ale aj atraktívnym vzhľadom. V uplynulých dňoch sa svetu predviedla v úsporných tango nohavičkách a dokonca neváhala priznať, čo by iné tajili.

V septembri minulého roka nás navždy opustil režisér Jiří Menzel, ktorého v posledných rokoch života sužovali viaceré zdravotné problémy. Ako jeho manželka pár týždňov na to priznala, osudným mu bol COVID-19, ktorý urýchlil jeho odchod z tohto sveta. 

Sympatická blondínka stála po boku svojho slávneho muža do poslednej chvíle a spoločne s personálom sa o neho s láskou starala. 


Skutočná pravda o smrti Jiřího Menzela: Zabil ho Covid-19!

Jiří Menzel (†82) prehral boj s COVID-19: Účinný liek mu odmietli dať… TOTO je dôvod!


Zaujimavé je, že až po Menzlovej smrti vyšlo najavo, že Olga je už trojnásobnou maminou. Otcom jej najmladšieho dieťatka však nebol Menzel, ale egyptológ Miroslav Bárta. „Myslím si, že nie som jediná, kto má troch otcov troch detí,” povedala na margo toho blondínka pre denník Aha!. Okrem Bártovho a Menzlovho dieťaťa má ešte potomka s režisérom Jaroslavom Brabcom.

FOTO: Olga Menzlová je trojnásobnou maminou. Každé z detí má s iným mužom. 

Hoci je Olga trojnásobnou mamičkou, tehotenstvá akoby na jej postave nezanechali žiadne stopy. Sympatická blondínka sa pýši priam výstavnými krivkami. Pred pár dňami ich predviedla na záberoch, ktoré ju zachytávali vo chvíli, keď spolu s deťmi šantila na trampolíne. Kráska mala na sebe oblečené len čierne tielko a úsporné nohavičky, ktoré zakrývali len to najnutnejšie. 

Okrem toho, že sa s fanúšikmi podelila o pohľad na svoje krivky, zverila sa aj s pomerne dôvernou informáciou. A to, že sa počas skákania na trampolíne takmer pocikala. „Prosím vás, ženy, ako to máte po pôrodoch vy? Ja teda len tak-tak,” priznala Menzlová, ktorá zrejme narážala na problém, s ktorým sa po pôrodoch trápi nejedna žena. 

Olga Menzelová predviedla výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (6)
Olga Menzelová predviedla výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Olga Menzelová sa svojim priaznivcom ukázala v tangáčoch.
Zobraziť galériu (6)
Olga Menzelová sa svojim priaznivcom ukázala v tangáčoch.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jiří MenzelOlga Menzelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu