Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Moderátorka po rozchode s youtuberom… FOTO Už má iného!

Erika Bugárová a Matej Zrebný tvorili pár približne rok. Zobraziť galériu (5)
Erika Bugárová a Matej Zrebný tvorili pár približne rok.

BRATISLAVA - V júni sme na Topkách informovali, že moderátorka módnej televízie Fashion Tv Erika Bugárová (25) je single. Po ročnom vzťahu s youtuberom Matejom Zrebným (27) prišiel rozchod. No blondínka dlho sama nezostala. Už má iného!

VIDEO: Erika Bugárová opísala, ako sa s Matejom Zrebným dali dokopy

Na TENTO Silvester sexi moderátorka už nikdy nezabudne: Na originálnu otázku odpovedala áno!

Erika Bugárová a Matej Zrebný sa dali dokopy na Silvestra 2018. Vtedy prišla osudná otázka od youtubera. „Pred polnocou sme išli na Bratislavský hrad a celé to tam bolo také, že ľudia boli v párikoch, už sa to blížilo, potom vypukol samotný ohňostroj a on vtedy prišiel tak veľmi milo, že: Budeme spolu chodiť?“ zaspomínala si ešte v zime 2019 Bugárová. 

Galéria: Erika Bugárová a Matej Zrebný už netvoria pár

Romanca však dvojici dlho nevydržala - približne po roku vzťahu išli od seba. Informáciu, že už nie sú spolu, sme na Topkách písali v júni minulého roka. To už bývalí zaľúbenci netvorili pár dlhšie. A napokon farbu priznala aj samotná blondínka. „Áno, rozišli sme sa niekoľko mesiacov dozadu a netreba v tom hľadať žiadnu drámu,“ priznala nám Erika. 


Rozchod v slovenskom šoubiznise: Sexi moderátorka je opäť voľná... Tajila to mesiace!


Ako sa dalo očakávať, kráska po rozchode núdzu o nápadníkov nemala... A už má za svojho ex aj náhradu. Moderátorka to pred časom priznala na sociálnej sieti Instagram, kde dala možnosť svojim fanúšikom pýtať sa jej ľubovoľné otázky. No a najčastejšia bola práve tá, či má priateľa. „Pravda a som happy jak dva grepy,“ neskrývala svoje šťastie Bugárová.

Tú sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí nejaké detaily - ako dlho sú spolu, ako sa zoznámili, aj niečo viac o jej novom priateľovi. Na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. V každom prípade dvojici prajeme všetko dobré, najmä veľa zdravia a lásky!

Erika Bugárová na Instagrame priznala, že už nie je sama.
Zobraziť galériu (5)
Erika Bugárová na Instagrame priznala, že už nie je sama.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: Erika Bugárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu