Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pásla kozy v Británii: Slávna speváčka vybehla do prírody... FOTO V gumákoch a bez podprsenky!

Rita Ora Zobraziť galériu (5)
Rita Ora (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LONDÝN - Amerike dala zbohom a aktuálne si karanténu užíva na samote v Británii. Reč je o speváčke Rite Ora (29), ktorá si prenajala dom zhruba 250 kilometrov od Londýna, kde je obkolesená pokojom a prírodou. Čerstvý vzduch si išla užiť aj počas osláv Dňa Zeme, no poriadne sexi bola aj napriek tomu, že odvážne róby vymenila za legíny, tričko a gumáky!

Rita Ora sa narodila v niekdajšej Juhoslávii a z obyčajného dievčaťa sa jej v zahraničí podarilo vypracovať na jednu z najväčších speváckych hviezd súčasnosti. Jej hity sa vo veľkom hrajú aj v slovenských rádiách, známa je i ako porotkyňa speváckej šou X-Factor. 

Galéria: Rita Ora bojkotuje podprsenku

Blondínka dobre vie, ako zaujať, a to nielen čo sa jej hudobného talentu týka. Na červených kobercoch vždy upúta veľkolepými róbami, ktoré sú často pomerne extravagantné. Či už na spoločenských akciách, koncertoch alebo vo videoklipoch, nehanbí sa ani ukázať čo-to zo svojho tela. A tak niet divu, že o tejto dáme snívajú mnohí muži, hlavu mala pomotať aj najstaršiemu synovi Davida Beckhama, hoci je výrazne mladší.  

Najnovšie sa ale kráska ukázala celkom inak, než to má bežne vo zvyku. Na svoj Instagram počas dňa Zeme zavesila fotku z prírody a pre túto príležitosť zvolila úplne bežný domáci outfit v zložení legíny, tričko a gumáky. Zaujať sa jej však podarilo aj tak. Doma nechala podprsenku, a tak si na jej prsiach hompáľajúcich sa tesne nad trávou nemožno nevšimnúť vztýčené bradavky. Nuž... keď už sa aktuálne nedá upútať pozornosť na sociálnych sieťach nijako inak, hviezdy si pomáhajú aspoň tým, čo im naozaj nadelila príroda..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earth day pt 2

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu