Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Legendárna česká speváčka doplatila na rúško: Nešťastný pád, zlomenina... OPERÁCIA!

Yvetta Simonová skončila po nešťastnom páde na operačnom stole. Zobraziť galériu (4)
Yvetta Simonová skončila po nešťastnom páde na operačnom stole. (Zdroj: CT)

PRAHA - Rúška, ktoré musíme nosiť kvôli zúriacemu koronavírusu, nám denne komplikujú život. Minimálne sa nám cez ne ťažko dýcha. Aktuálne naň doplatila aj známa česká speváčka Yvetta Simonová (91). Išla totiž vyvešať vypratú posteľnú bielizeň, lenže kvôli maske na tvári si nevidela pod nohy... A bolo to - nešťastný pád, zlomenina. Museli ju ihneď operovať!

Napriek vyššiemu veku je česká speváčka Yvetta Simonová stále aktívna a samostatná. Nedávno si bez pomoci chcela vyvešať vypratú posteľnú bielizeň. Nasadila si rúško a vybrala sa do práčovne, ktorú majú v bytovom dome. Na ochrannú masku na tvári však škaredo doplatila. 

„V rúšku som nevidela poriadne na zem. Zakopla som o úchyty na plachte,“ priznala denníku Aha! speváčka. Nemohla sa pohnúť, pretože si zlomila kostičku hneď vedľa krčka pri bedre. Našťastie mala so sebou mobil, ktorý si bežne nebráva, a mohla si tak privolať pomoc. 

Yvetta Simonová je legendárna česká speváčka.
Zobraziť galériu (4)
Yvetta Simonová je legendárna česká speváčka.  (Zdroj: CT)

„Inak ho väčšinou nenosím. Dobre ale, že som ho zobrala, pretože by ma tu nikto nemusel počuť a ležala by som tam možno doteraz. Práčovňa je mimo, ľudia idú rovno k výťahu,“ opísala Simonová, ktorú hneď museli aj operovať. Hospitalizovali ju v Ústrednej vojenskej nemocnici v Strašoviciach. 

„Mala som obrovský strach z narkózy, ale urobili mi lumbálku. Poprosila som ich, aby nehovorili nahlas, čo mi robia, že ich počujem a potom sa bojím,“ povedala legendárna speváčka, ktorá sa v 91 rokoch teší dobrému zdraviu. 

Viac o téme: Yvetta Simonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu