Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Suseda natrela Adelu Vinczeovú: Neodzdraví, iba zazerá... Ani hovienka po psovi nezbiera!

Adela Vinczeová dostala od susedky poriadne naložené. Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová dostala od susedky poriadne naložené. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Verejne jej naložila! Adela Vinczeová (39) je slovenskou moderátorskou hviezdou, ktorá má množstvo fanúšikov. No zdá sa, že aj svojich neprajníkov... A rovno vo svojom najbližšom okolí. Na sociálnu sieť totiž napísala jedna z jej susediek z bratislavskej Karlovky, ktorá na úspešnú Slovenku poriadne nakydala!

Suseda sa rozpísala pod jedným z moderátorkiných najnovších rozhovorov, ktorý bol zdieľaný na Facebooku. Pod príspevkom sa totiž objavilo množstvo pozitívnych reakcií fanúšikov, ktorí vyjadrili túžbu sa so známou Slovenkou stretnúť aj osobne. 

Na to sa však ozvala istá Silvia, ktorá je zjavne Adelinou susedkou a poriadne jej verejne naložila.„Pokojne skús, v Líščom údolí venčieva svoju sučku, tak ťa pošle do... ani neozdraví, iba zazerá. Niekedy sa zahovára s mamkou na prechádzke, ani hovienka nepozbiera. Akože výborná osobnosť mimo televízie, ale mamku a sučku má veľmi milú,“ napísala neznáma žena. 

Adela na to reagovala humorom sebe vlastným. „Tak ako sa mám tváriť, keď v mojom okolí stretávam ľudí, ktorí vypisujú takéto hovadiny? Zazeranie je okrem toho moja obľúbená vychádzková činnosť a všetkých ľudí zvyknem paušálne pozdraviť v januári na celý rok a potom sa tým už neobťažujem,“ reagovala pre Pluska.sk Adela. 

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu