Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vianočná katastrofa u známeho Slováka: Prebudil ho dym... Stromček v plameňoch!

Vianočná katastrofa u známeho Slováka! Zobraziť galériu (5)
Vianočná katastrofa u známeho Slováka! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak toto mohlo skončiť naozaj totálnou pohromou! Na zápach z dymu sa počas sviatkov prebudil šperkár Tomáš Stríž, ktorý nemohol uveriť tomu, čo uvidel. Z ničoho nič mu začal horieť dekoratívny vianočný stromček, ktorý sa mu postaral o poriadne dramatické chvíle!

Namiesto domácej sviatočnej pohodičky musel hasiť problémy. A to doslova. Tomáš vo štvrtok na sociálnej sieti zverejnil fotku obhoreného vianočného stromčeka. „Nikdy nekupujte necertifikované osvetlenia na vianočný stromček. Ja som ich kúpil nedávno v Budapešti na trhoch a takto som dopadol. Ešteže som bol doma, inak by mi vyhorel byt,” napísal s tým, že sa v jednom momente prebudil na štipľavý zápach dymu a nechápal, čo sa deje.

Vianočná katastrofa u známeho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.S.)

„Pozerám a plameň na stromčeku. Rýchlo som všetko povyťahoval zo zástrčky a oheň zahasil. Vždy si pýtajte certifikát a nikdy neopúšťajte byt bez toho, že nevytiahnete zo zásuviek všetky vianočné svetlá a ozdoby,” napísal, čím jasne naznačil, že vinníkom plameňov boli dekoratívne žiarovky. Tie napokon stromček rozsvietili ešte viac, ako pôvodne očakával. 

Tomášov stromček zostal takýto obhorený.
Zobraziť galériu (5)
Tomášov stromček zostal takýto obhorený.  (Zdroj: Instagram T.S.)

Tomáš Stríž doplatil na lacné osvietenie. V plameňoch nemusel skončiť len maličký stromček....
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Stríž doplatil na lacné osvietenie. V plameňoch nemusel skončiť len maličký stromček....  (Zdroj: Michal Petrik)

Omnoho horšie by to však mohlo dopadnúť v prípade, že by oheň zachvátil klasický veľký stromček alebo by v čase, kedy požiar vznikol, nebol v byte. „Nado mnou stál pánbožko, že som bol doma a nakoniec, chvalabohu, všetko dobre dopadlo. Trošku mi obývačka pláva, ale to sa uprace. Odteraz len svetlá na baterky. Verím, že vám sa nič takéto podobné nikdy nestalo,” dodal na záver Stríž. 

Viac o téme: Tomáš Stríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu