Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legenda sa vracia: Herci na premiére ukázali svoje krásne polovičky, nečakaný príchod Magálovej a... TOTO že je Stano Král?

Na scénu sa vracia muzikál Cyrano z predmestia Zobraziť galériu (35)
Na scénu sa vracia muzikál Cyrano z predmestia (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa v priestoroch divadla Nová Scéna konala premiéra famózneho predstavenia Cyrano z Predmestia, ktorý bol na dosky prvýkrát uvedený ešte v roku 1977. Najnovšie oslávil svoj comeback, ktorý dopadol skutočne veľkolepo a divákov doslova zarazil do stoličiek. Niet sa preto čo čudovať, že návrat si prišla užiť aj bohatá nádielka známych osobností, medzi nimi aj pôvodný tím a obsadenie, kde nechýbala ani nezabudnuteľná Roxana - Kamila Magálová.

Tú v novej verzii nahradila herečka Mirka Partlová, ktorá sa svojej úlohy zhostila úžasne a počas piesne Tŕňová kráľovná divákom vyrazila dych. Rovnako ako predstaviteľ Cyrana, Janko Slezák. Okrem úžasne prevedných sólových výkonov si strúhol aj duet s Dáriusom Kočim a ich spoločná pieseň rozhodne patrila medzi najsilnejšie momenty celého večera.

Všetci protagonisti, ktorí pracovali pod taktovkou režiséra Patrika Vyskočila, si vyslúžili nekonečne dlhú standing ovation s burácajúcim potleskom. Neskôr sa k nim na pódium dokonca pridali aj pôvodní protagonisti, nechýbal dokonca ani Pavol Hammel, Alta Vášová či spomínaná Kamila Magálová. Potom sa všetci prítomní presunuli na raut, kde už sa rozbiehala zábava. 

Kamila Magálová kedysi stvárnila postavu hlavnej ženskej hrdinky - Roxany.
Zobraziť galériu (35)
Kamila Magálová kedysi stvárnila postavu hlavnej ženskej hrdinky - Roxany.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Štafetu po Magálovej prebrala Mirka Partlová, Cyrana zahral skvelý Janko Slezák.
Zobraziť galériu (35)
Štafetu po Magálovej prebrala Mirka Partlová, Cyrana zahral skvelý Janko Slezák.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na after party sa zúčastnilo množstvo známych tvárí - herci ako Marek Fašiang, Patrik Vyskočil, Dárius Koči či Dávid Hartl ukázali aj svoje šarmantné partnerky. Prekvapením bol príchod Stana Krála, ktorého preslávil najmä jeho nezabudnuteľný hlas. Ten si fanúšikovia televízie určite doteraz najzreteľnejšie pamätajú ako Rossa Gellera zo seriálu Priatelia. Od čias jeho najväčšej popularity síce už nejaký ten čas ubehol a na tvári mu pribudli vrásky, no charizmy nestratil ani za mak.

Žúrku s hereckými kolegami si prišiel užiť aj Stano Král.
Zobraziť galériu (35)
Žúrku s hereckými kolegami si prišiel užiť aj Stano Král.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Už čoskoro vám prinesieme aj rozhovory a viac informácií o prdstavení, ak vás však zaujíma, ako to vyzeralo na divadelnej žúrky, pozrite si zábery v našej galérií!

Viac o téme: Nová scénaCyrano z predmestia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu