Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To snáď ani nie je ona: Vulgárna Zuzanita z Jojky šokuje výzorom... Čo sa jej to stalo?!

Zuzanita prešla výraznou zmenou. Zobraziť galériu (8)
Zuzanita prešla výraznou zmenou. (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA - Vyzývavú Zuzanu Žilinčíkovú alias Zuzanitu z jojkárskej šou Take me out asi dnes už netreba predstavovať nikomu. Prsnatá krásavica má na sociálnych sieťach zástupy fanúšikov, ktorým sa prezentuje odvážnymi zábermi. Tentokrát ale všetkých prekvapila!

Dlhé blond vlasy, večne vyšpúlené pery, za ktoré by sa nehanbil ani káčer Donald a obrie poprsie, ktoré na vás zaútočí na každom zábere. To je obraz Zuzanity, ako ju pozná väčšina jej fanúšikov. Sexica, na ktorej nie je prirodzené už asi nič, sa pravidelne delí o provokatívne fotografie seba samej z rôznych kútov sveta. Kráske sa však zachcelo zmeny a už pred časom vzala do parády svoju výraznú blond hrivu, ktorú zmenila na ešte výraznejšiu červenú.

To snáď ani nie
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž., )

Ani táto zmena však nestačila. Zuzanita teda opäť sadla do kaderníckeho kresla a ohnivú červenú vymenila za prirodzenú tmavohnedú. Dôvod na zmenu bol prozaický. "Červené vlásky boli super, no moc extravagantné a ťažko sa kombinovali s oblečením. Rozhodla som sa teda vlasy zregenerovať a už neodfarbovať," prezradila čerstvá brunetka svojim fanúšikom a pripojila aj aktuálnu fotografiu.

To snáď ani nie
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž., )

Tou sa však postarala ešte o ďalší šok. Zuzanita totiž na zábere nechala vyniknúť svoje vlasy a bujný dekolt skryla pod decentné sako. To doplnila prirodzenou vizážou, voľnými nohavicami a nejeden fanúšik sa tak bude musieť prizrieť dvakrát, aby jojkársku sexicu spoznal.

Treba uznať, že Zuzanite experiment vyšiel a prirodzený vzhľad jej veľmi pristane. Snáď pri ňom vydrží čo najdlhšie.

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováZuzanita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu