Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Preboha! Silikónka z jojkárskych obrazoviek ukázala znetvorenú tvár: HRÔZA!

Zuzanita Žilinčíková zverejnila na Instagrame svoju znetvorenú tvár. Zobraziť galériu (8)
Zuzanita Žilinčíková zverejnila na Instagrame svoju znetvorenú tvár. (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA - Vylepšená brunetka Zuzanita Žilinčíková (33) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka jojkárskej šou Take me out, kde si vyberala partnera. Odvtedy sa na televíznych obrazovkách neobjavila, no so svojimi obdivovateľmi je naďalej v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. A práve tam silikónka zverejnila fotku svojej znetvorenej tváre. Preboha, čo sa jej to stalo?!

Zuzanita Žilinčíková sa netají tým, že toho na svojom tele má vylepšeného viac - skalpel plastického chirurga sa už dvakrát dotkol jej bujných vnád a bez zásahu nezostali ani jej pery. No tie aktuálne vyzerajú tak, že sa hviezdička úplne pomiatla a nechala si ich zväčšiť dvojnásobne. 

Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila fotky, na ktorých vyzerá doslova ako kačka. Veď jej vrchná pera už ani zďaleka nepripomína krásnu pusu, ale regulárny zobák. Žilinčíková však pod zábermi hneď veci uviedla na pravú mieru - nešlo o žiadny „estetický“ zákrok... Doplatila na čosi úplne iné!

„Ahojte, zdravím z nemocnice. Človek si myslí, že kým nemal doteraz alergiu, že už to asi ani nemôže dostať. Bohužiaľ, už aj na mňa to prišlo. Neviem síce ešte z čoho, no je to masaker, keď vám napuchne celá tvár a aj hrdlo a hrozí, že sa udusíte,“ napísala k príspevku.

A všetkých ubezpečila, že tentokrát sa nedala vylepšiť. „Takže, nedala som si zväčšiť pery, ani ďalšiu skrášľujúcu procedúru, je to iba alergia,“ dodala silikónka. Pozrite, ako kvôli alergii dopadla!

Preboha! Silikónka z jojkárskych
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

Preboha! Silikónka z jojkárskych
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

Viac o téme: Zuzanita Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu