Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zuzana Kanócz ukázala tehotenské bruško, sexica Mauréry všetkým vyrazila dych!

Zuzana Kanócz ukázala tehotenské bruško, Zuzana Mauréry vyrazila dych svojím sexi výzorom. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Kanócz ukázala tehotenské bruško, Zuzana Mauréry vyrazila dych svojím sexi výzorom. (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE - V metropole východu v piatok odštartoval 26. ročník filmového festivalu Art Film Fest. Už tradične sa ho zúčastnilo mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj herečka Zuzana Kanócz (38), ktorej spoločnosť robil partner, herec Juraj Loj (35). Krátkovlasá Slovenka sa na červenom koberci pýšila rastúcim tehotenským bruškom. Jej kolegyňa Zuzana Mauréry (49) zas všetkým vyrazila dych imidžom sexice.

Podobne ako po minulé roky, aj tentoraz sa v Košiciach koná medzinárodný filmový festival Art Film Fest. Odštartoval v piatok a zúčastnilo sa ho mnoho známych Slovákov, ale aj zahraničných osobností. Jednu z cien si preberala herečka Zuzana Mauréry, no a tá svojím výzorom na červenom koberci všetkým vyrazila dych.


Festivalové ceny sú už rozdané: Cenu ešte získa Ivana Chýlková


Na festival totiž dorazila nastrojená ako hotová sexica. Na sebe mala slušivé čierno-modré šaty s hlbokým výstrihom. No a herečka sa rozhodne má čím pochváliť - keď totiž vytasila svoje bohaté ženské zbrane, muži lapali po dychu. Navyše svoje polodlhé vlasy predĺžila uhladeným príčeskom, a tak vyzerala naozaj úchvatne.

Zuzana Mauréry prekvapila všetkých imidžom sexice.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mauréry prekvapila všetkých imidžom sexice.  (Zdroj: Miro Vacula)

Pohľady prítomných však pútala aj iná herečka. Len pred mesiacom sa na verejnosť dostala informácia, že Zuzana Kanócz sa po tretíkrát stane mamou. A na červenom koberci už predviedla svoje rastúce bruško. Pozrite, už ho pod šatami neschová!

Zuzana Kanócz prišla na festival v spoločnosti partnera Juraja Loja. Na červenom koberci pútala pozornosť rastúcim tehotenským bruškom.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Kanócz prišla na festival v spoločnosti partnera Juraja Loja. Na červenom koberci pútala pozornosť rastúcim tehotenským bruškom.  (Zdroj: Miro Vacula)

Viac o téme: Zuzana MauréryZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu