Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvá FOTO bábätka: Hviezda šou Tvoja tvár má doma takúto malú princeznú!

Juraj Loj má s partnerkou Zuzanou Kanócz tri deti. Zobraziť galériu (6)
Juraj Loj má s partnerkou Zuzanou Kanócz tri deti. (Zdroj: Instagram Z.K.)

BRATISLAVA – V šou Tvoja tvár znie povedome sa mení na iných, doma je z neho milujúci partner a hrdý otec. Herec Juraj Loj (35) sa pred tromi týždňami stal trojnásobným otcom. Jeho herecká kolegyňa a životná láska Zuzana Kanócz (38) mu priviedla na svet dcérku. Jej prvou fotkou sa pochválila čerstvá mamina.

On je súčasťou úspešnej zábavnej šou, ona hrá budúcu matku v seriáli podľa knižnej predlohy Som mama. Doma sa tešia z nového malého prírastku. K súrodencom Lucasovi a Izabelle pribudla sestrička Leyla. Obaja rodičia žiaria šťastím a mamička si chvíle so svojím rozkošným uzlíčkom užíva.

Práve Zuzana Kanócz sa na svojom instagramovom profile pochválila fotkami s malou princeznou. K prvej veľa slov nebolo potrebných a spojenie „moja najmenšia” spolu s herečkiným výrazom tváre hovorí za všetko. Okrem tejto láskyplnej fotky Zuzka pridala ešte jednu, a to rovno z kaderníctva, kam svoj poklad zobrala.

Zuzana sa pochválila prvou fotkou s malou Leylou.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana sa pochválila prvou fotkou s malou Leylou.  (Zdroj: Instagram Z.K.)

Malá Leyla je zrejme jedno z tých pokojnejších bábätiek a tak si jej mamina mohla pokojne odskočiť na farbenie vlasov. Sympatická krátkovláska pridala k fotke milý a výstižný popis. „Mám parťáčku. Dali sme to spolu na pani. Je to poklad! Dopraje mi,“ opísala svoju dcérku seriálová Agáta. A hoci na fotkách vidno len hlavičku a ručičku, bábätko už teraz vyzerá rozkošne. Ktovie, na koho sa podobá viac.

Leyla je zrejme pokojné bábätko, keď s maminou zvládla aj návštevu kaderníctva.
Zobraziť galériu (6)
Leyla je zrejme pokojné bábätko, keď s maminou zvládla aj návštevu kaderníctva.  (Zdroj: Instagram Z.K.)

Viac o téme: Juraj LojZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu