Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jojkárska hviezda opäť dráždila: Ukázala holý zadok i svoju mašličku!

Nela Slováková Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Bez hanby! Česká hviezdička z reality šou Nela Slováková (28) je aj vďaka sociálnym sieťam stále na očiach verejnosti. Svojich fanúšikov pravidelne zásobuje poriadne dráždivými obrázkami. Aktuálne plavovláska zverejnila záber, na ktorom ukázala holé polky a svoju mašličku. Ako vidieť, k žiadnym hanblivkám rozhodne nepatrí. Pozrite!

Známa  kráska Nela Slováková, ktorá sa zviditeľnila v reality šou Hotel paradise, je známa tým, že sa rada pýši svojím telom. Dokonca rada provokuje odhalenými zábermi. Pravidelne sa o tom môžu presvedčiť jej fanúšikovia na sociálnej sieti Instagram, kde aj najnovšie pridala poriadne odvážnu fotku.

Blondínka má na sebe sexi modré dvojdielne plavky, ktoré zaujmú nejedného pána. Nela totiž zvolila tango nohavičky, ktoré sa jej zaryli do zadočku a odhalili všetko, čo mohli. Kráska sa  nechala v bazéne odfotiť odzadu a otrčila svoje sexi nahé "polovičky". Okrem holého pozadia ukázala na zadnom pravom stehne aj netradičné tetovanie, ktorým je ružová mašlička. Či práve takáto "ozdoba" je sexi, nech posúdi každý sám. Ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát... Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu