Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyzlieka sa na počkanie: Hviezda Jojky odhodila oblečenie a... Na webe opäť ÚPLNE NAHÁ!

Nela Slováková bez spodnej bielizne dráždi mužov. Zobraziť galériu (8)
Nela Slováková bez spodnej bielizne dráždi mužov. (Zdroj: Instagram N.S.)

KAPRUN – Už neraz vystavila svetu na obdiv svoj zadok. Postavu na to má, a tak sa neštíti zo seba zhodiť ani spodnú bielizeň a nechať sa odfotiť tak, ako ju Pán Boh stvoril. Nela Slováková (28) opäť dráždi Slovákov a Čechov záberom svojho tela.

Niekdajšia účastníčka jojkárskej reality show, kde sa mladí ľudia párovali hlava-nehlava, len aby v súťaži zotrvali, sa pochválila záberom, ktorý napriek tomu, že odhaľuje viac, ako je nutné, stále sa drží v medziach decentnosti. Aspoň ak sa decentnosť dá spájať s víťazkou Hotela Paradise, ktorá sa už niekoľkokrát odhalená postavila pred objektív.

Nelu si verejnosť pamätá najmä z jojkárskej reality show.
Zobraziť galériu (8)
Nelu si verejnosť pamätá najmä z jojkárskej reality show.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nežná blondínka, ktorá si aktuálne užíva naplno lásku hráča tatranských kamzíkov Lukáša Kozáka, nemá dôvod hanbiť sa za svoje telo. Na svojich krivkách si dáva záležať a hoci by niektoré zábery mohli ostať len pre potešenie priateľa, Nela nimi robí radosť aj iným mužom. Už párkrát sa na jej sociálnej sieti Instagram objavili fotografie, kde pózovala len v nohavičkách alebo rovno v Evinom rúchu. Niet sa čo čudovať, že hokejista jej podľahol. Takúto sexi kosť by chcel nejeden chlap.

Ako sama napísala, vo svojej podstate ostala tou malou drzou blondínkou, ktorú verejnosť vídala na obrazovkách Jojky. A tá sa z času načas prihlási o slovo a vďaka tomu vzniknú aj takéto fotografie, ktoré sú potechou najmä pre mužské oko.

Nela opäť odhodila zábrany a vyzliekla sa zo spodnej bielizne.
Zobraziť galériu (8)
Nela opäť odhodila zábrany a vyzliekla sa zo spodnej bielizne.  (Zdroj: Arthur Koff, Instagram N.S.)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu