Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Necudná jojkárska hviezda úplne holá: V tejto póze vám vyrazí dych!

Nela Slováková Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRATISLAVA – Povokatérka! Známa kráska Nela Slováková (28), ktorá sa zviditeľnila v reality šou Hotel Paradise, je známa tým, že sa rada pýši svojím telom. Dokonca provokuje aj odhalenými zábermi. Pravidelne sa o tom môžu presvedčiť jej fanúšikovia na sociálnej sieti Instagram, kde aj najnovšie pridala poriadne odvážnu fotku. Je na nej totiž úplne nahá a v poriadne krkolomnej póze. Pozrite!

Bez hanby! Česká hviezdička Nela Slováková sa do povedomia slovenskej a českej verejnosti dostala pred šiestimi rokmi vďaka kontroverznej jojkárskej reality šou Hotel Paradise. A na očiach verejnosti je stále, vďaka sociálnym sieťam, kde má množstvo sledovateľov. Tých pravidelne zásobuje poriadne odvážnymi, dráždivými  a sexi zábermi, ktoré neustále vyrážajú dych.

Aktuálne blondínka na seba strhla pozornosť opäť a dokázala, že naozaj k žiadnym hanblivkám nepatrí, práve naopak. So svojím telom je zjavne spokojná a rada sa ním verejne pýši. Niet sa čo čudovať, veď má dokonalé krivky. Presvedčiť sa o tom môže každý.

Nela totiž aj v týchto dňoch pridala na Instagram záber, na ktorom je úplne holá a ako bonus sa vyfotila v poriadne krkolomnej póze, kde vystavila svoj sexi zadok na obdiv. Takto odhalená robila reklamu istému produktu. Ako vidieť, predať sa kráska rozhodne vie, čo poviete? Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu