Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prasklo sladké tajomstvo: Najkrajšia slovenská herečka je tehotná!

Gabriela Marcinková Zobraziť galériu (5)
Gabriela Marcinková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tajomstvo odhalené! Krásna slovenská herečka Gabriela Marcinková (30), ktorá aktuálne hviezdi v obľúbenom markizáckom seriáli Milenky, má vo svojom živote obrovskú novinu. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko, ktoré porodí manželovi – spevákovi Martinovi „Lynchovi“ Mihalčínovi.

Slovenská herečka Gabika Marcinková, ktorá má na svojom konte niekoľko skvelých filmových a seriálových počinov, má obrovskú dôvod na radosť. So svojím manželom – lídrom kapely Heľenine oči – Martinom „Lynchom“ Mihalčínom sa totiž už čoskoro stanú rodičmi. Umelkyňa, ktorú v roku 2012 zaradila istá americká stránka medzi 100 najkrajších žien sveta, už sladké tajomstvo či rozkošné rastúce bruško neskryje, a preto vyšla s pravdou von.

To, či so svojím partnerom neplánujú aj spoločného potomka, sme od brunetky vyzvedali už vo februári na mediálnej premiére markizáckeho seriálu Milenky. Gabriela nám vtedy odpovedala, že sa obaja riadia skôr prítomnosťou a všetkému nechávajú voľný priebeh. Dnes je už všetko nad slnko jasné a my budúcej mamičke zo srdca gratulujeme! Informáciu o tehotenstve herečka potvrdila pre Plus 1 deň.

Herečka Gabriela Marcinková a spevák Martin Lynch Mihalčín sa čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Gabriela Marcinková a spevák Martin Lynch Mihalčín sa čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Ján Štofka)

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu