Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka Marcinková tesne pred pôrodom: Gabika, to vážne?!

Gabriela Marcinková Zobraziť galériu (6)
Gabriela Marcinková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Gabriela Marcinková (30) už čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťa. Jej dievčatko by malo prísť na svet začiatkom jesene. Brunetka len žiari a nič zlé si nepripúšťa. Hoci pôjde o jej prvý pôrod, obavy vraj na rozdiel od iných mamičiek v očakávaní nemá. Neuveríte, aký prístup zvolila.

Gabika Marcinková -tehotenstvo

Pred pár dňami mal v Bratislave premiéru strhujúci slovensko-český thriller Dôverný nepriateľ. A hoci herečka v hlavnej úlohe Gabriela Mihalčínová Marcinková má už krásne zaoblené bruško, premietanie si nenechala ujsť.

Ako brunetka zvláda svoje prvé tehotenstvo a ako sa s manželom pripravujú na príchod dieťatka? „Veľmi sa teším. Čakáme dievčatko. Pripravujeme zatiaľ nevyhnutné veci, všetko ostatné budeme riešiť neskôr,” priznala. Budúca mamička pôsobila veľmi pokojne napriek tomu, že mnohé ženy sú z prvého tehotenstva v strese. „Obavy zatiaľ nemám, snažím sa byť čo najviac zrelaxovaná. Je to tou mojou bojovnosťou, ambicióznosťou. Keď sa pozriem na to, koľko ľudí už bolo porodených a koľko žien to už zvládlo, tak prečo by som to nemala zvládnuť ja?” prezradila spôsob, akým sa udržiava v pohode. 

Gabika má tiež veľkú oporu vo svojom manželovi Martinovi, ktorý plánuje byť aj priamo pri pôrode. „On je odvážnejší ako ja. Mám dôveru aj v neho, aj v seba, že to zvládneme najlepšie, ako sa bude dať,” povedala herečka pre topky. Budúcim rodičom držíme palce.

Herečka Marcinková tesne pred
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu