Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

A je to tu! Ďalší nový pár v slovenskom šoubizise: Beňová (49) zbalila o 15 rokov mladšieho zajačika!

Monika Beňová Zobraziť galériu (8)
Monika Beňová

BRATISLAVA – Zamilovaná! Europoslankyňa Monika Beňová (49) sa v apríli minulého roka po viac ako 10 rokoch manželstva rozviedla s podnikateľom Fedorom Flašíkom (60). Brunetka tak začala novú etapu svojho života, ktorá je výrazne prospieva. Vyzerá lepšia ako kedykoľvek predtým. A mladším sexi imidžom zaujala aj istého známeho muža, ktorý bol ešte nedávno ženatý so známou moderátorkou.

Politička Monika Beňová prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Rok po rozvode s podnikateľom Fedorom Flašíkom je totiž opäť zadaná. Podľa našich informácií zbalila o 15 rokov mladšieho známeho fitnestrénera a moderátora, ktorý sa tiež  minulý rok rozviedol.

Reč je o Martinovi Šmahelovi, ktorý bol 4 roky ženatý s moderátorkou Miriam Kalisovou, a majú spolu dcéru Miu. „Zoznámili sa vo fitku, pred vyše pol rokom. Monika zo začiatku jeho pozvania ignorovala, ale nakoniec s ním išla na kávu, čo prerástlo do vzťahu a už niekoľko týždňov tvoria pár. Snažia sa to tajiť, keďže Martin je od nej o 15 rokov mladší,“ povedal nám zdroj blízky dvojici. Nechajme sa prekvapiť, kedy prelomia mlčanie a svoje city prejavia aj verejne.

!!! 1. apríl !!!

Tento článok je fikcia. Informácie v ňom obsiahnuté sa nezakladajú na pravde. Želáme vám veselý deň bláznov. :) 

Monika Beňová a Martin Šmahel. Tak čo, hodia sa k sebe?
Zobraziť galériu (8)
Monika Beňová a Martin Šmahel. Tak čo, hodia sa k sebe?

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu