Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvedená Beňová oslavovala Valentína: Nová láska?!

Monika Beňová Zobraziť galériu (5)
Monika Beňová

BRATISLAVA – Sviatok zamilovaných si vychutnala! Europoslankyňa Monika Beňová (49) sa v apríli minulého roka po viac ako 10 rokoch manželstva rozviedla s podnikateľom Fedorom Flašíkom (60). Na prekvapenie mnohých však doma na sviatok všetkých zamilovaných do vankúša nenariekala, ale poriadne si ho vychutnala. Zisťovali sme, či má teda novú známosť.

Europoslankyňa Monika Beňová sa v apríli minulého roka po viac ako 10 rokoch manželstva rozviedla s podnikateľom Fedorom Flašíkom. Brunetka tak začala novú etapu svojho života, ktorá jej ale paradoxne prospieva viac, ako ktokoľvek očakával. Aktuálne vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým, čoho dôkazom sú aj jej mnohé fotografie, ktoré zverejnila na svojom instagramovom účte.

A v stredu na prekvapenie mnohých sviatok svätého Valentína, kedy oslavujú všetci zamilovaní, vôbec neodignorovala. Práve naopak. Ako sama priznala, tento sviatok má rada a nenechá si ho neprajníkmi skaziť.

„Dnes je Valentín, tak si ho užite v láske a tí, ktorí nie, tešte sa pokojne na MDŽ, Deň matiek, otcov, priateľov, na čokoľvek. Len nebuďte frfľoši a zbytočne ho neotrávte nám ostatným komentármi, že VY ho neuznávate a podobne. Ja oslavujem aj Deň zeme. Lebo každý sviatok je príležitosť urobiť iným radosť a potešiť sa,” napísala na sociálnu sieť Beňová.

Keďže takto verejne prezradila, že sviatok zamilovaných oslavuje, boli sme zvedaví, s kým ho bude tráviť a či je teda po jej boku nejaký nový muž. „Oslávime ho spolu s mojimi najbližšími z rodiny. Urobím dobrú večeru a každý dostane ako darček ponožky so srdiečkami, ktoré som kúpila už v pondelok. Žiaden nový muž v mojom živote nie je. Mne sa Valentín páči ako sviatok a páči sa mi aj MDŽ, Deň Matiek a vôbec, každý pekný deň,“ prezradila v stredu topkám politička. Nechajme sa prekvapiť, či ešte do svojho života nejakého muža pustí.

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu