Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čobejová (47) v dráždivom outfite ako sado-maso žienka: Zahodila podprsenku a ukázala sa hore bez!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (8)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA - Bez hanby! Michaela Čobejová (47) patrí k našim najkrajším herečkám. Aj s pribúdajúcim vekom vyzerá stále skvele a mlado. Dôkazom sú aj zábery z jej nového filmu Pani Dokonalá, kde blondínka vytasila svoje krivky na obdiv. V dotrhaných kožených šatách s hlbokým výstrihom vyrazí dych mnohým pánom a nielen týmto. Vo filme je dokonca aj hore bez!

Sánka dole! Herečka Michaela Čobejová nepatrí práve k hanblivkám. Aj ona sa už v minulosti kvôli úlohe pred kamerami vyzliekla. Jej skalní fanúšikovia si ju určite pamätajú z kultového slovenského filmu Pásla kone na betóne, kde jej pri posteľnej scéne vybehol z nočnej košele celý prsník.

A aj po rokoch sa vie pred kameru Čobejová postaviť hore bez. To dokázala aj v novej romantickej komédii Pani Dokonalá, kde hrá hlavnú úlohu. Ide o príbeh úspešnej ženy, ktorej sa po vyhadzove z práce, kedy stratila úplne všetko, zmenia životné priority.

Práve v tejto úlohe sa Čobejová opäť odhalila. Pri scéne, keď sa umýva v lavóre pri studni, ju nechtiac vyrušia traja páni v aute a vtedy herečka ukáže celý prsník. Tento záber mnohým mužom bezpochyby zvýši tep. To však nie je všetko, z čoho budú najmä mužskí diváci vykoľajení. Vo filme sa Michaela totiž objaví aj v poriadne rajcovnom outfite. Oblečená v roztrhaných kožených šatách s poriadne hlbokým výstrihom, v štýle sado-maso, odrovná každého. Veď posúďte sami! Film si môžete pozrieť dnes večer na Markíze, fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu