Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dara a Rytmus: ROZCHOD... A TOTO je dôvod!

Dara Rolins a Rytmus ukončili svoj vzťah. Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins a Rytmus ukončili svoj vzťah.

PRAHA - Je koniec! Speváčka Dara Rolins (45) a raper Patrik Rytmus Vrbovský (41) sa rozišli. V stredu sa k nám do redakcie dostali správy, že si povedali zbohom a speváčka to už aj potvrdila.

Do redakcie sa nám v stredu dostali informácie od zdroja blízkeho dvojici, že sa prominentný pár rozišiel. Problémom mal byť ich úplne opačný režim. Veď zatiaľ čo Dara fungovala aj kvôli dcére Laure už od skorého rána, Rytmus cez deň spal a v noci žil. „Nemali spoločný život. Nevedeli sa vôbec zosúladiť. Sú už od seba, no nechcú o tom ešte verejne rozprávať,“ dozvedeli sme sa.

Zdá sa však, že hviezdni partneri sa predsa len rozhodli vyjsť s pravdou von. Včera večer totiž obaja zverejnili na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram vyjadrenie, že je medzi nimi koniec. „Rozchádzame sa. Bohužiaľ, je to tak,“ informovali svojich fanúšikov. Ako však obaja tvrdia, špinu na seba hádzať nemienia a rozchádzajú sa v mieri. Dôvodom má byť to, že ich vzťah sa jednoducho unavil.

„Neuvidíte nás plakať, ani na seba hádzať špinu. Žiadna nie je, rozchádzame sa v mieri. A práve z dôvodu, že sme si aj naďalej extrémne blízki, bolo veľmi ťažké si už pred pár mesiacmi priznať, že sa náš vzťah unavil a vysloviť slovo koniec,“ netajil čerstvo rozídený pár. Ten sa dal dokopy 8. októbra 2011. Postavili si spolu aj dom v okolí Prahy, dlho im ako hniezdočko lásky ale nevydržal.

Prvá fotografia Dary a Rytmusa, keď sa dali dokopy.
Zobraziť galériu (9)
Prvá fotografia Dary a Rytmusa, keď sa dali dokopy.

 

V zivote su situacie, ktorym sa clovek musi postavit celom. Ak na nom mate razitko ako my dvaja, celite hromade ludi naraz. Casto aj v momentoch, ktore chce clovek riesit za zatvorenymi dverami, nie verejne, pred celym svetom. Nas zivot je ale verejny a tak to je aj s nasim vztahom. Este skor nez o tom zacnu pisat novinari, chceme aby ste to poculi od nas. Rozchadzame sa. Bohuzial, je to tak. A sme si vedomi ze to nemrzi len nas... Neuvidite nas plakat ani na seba hadzat spinu. Ziadna nieje, rozchadzame sa v mieri❤️A prave z dovodu, ze sme si aj nadalej extremne blizky, bolo velmi tazke si uz pred par mesiacmi priznat, ze sa nas vztah unavil a vyslovit slovo koniec. Po 7 rokoch spolocneho zivota hlasime rozchod. A obaja vas snazne prosime, odpustite si komenty v ktorych budete mat potrebu nakladat jednemu a drzat stranu druhemu. Tak ako to uz vo vztahu byva, mozeme za to obaja a je to nase slobodne a dobrovolne rozhodnutie ist od teraz vlastnou cestou....Dakujeme vam vsetkym, ktori ste nam fandili, to kvoli vam sme citili potrebu zverejnit nase osobne prehlasenie tu, na nasich sietach....

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu