Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úplne sa opustila! Dara Rolins otvorene o rozchode s Rytmusom

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský pred týždňom oznámili, že sa rozišli. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský pred týždňom oznámili, že sa rozišli. (Zdroj: Facebook D.R.)

BRATISLAVA - Minulý týždeň českú a slovenskú verejnosť prekvapila správa o rozchode speváčky Dary Rolins (45) a rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (41). Dvojica ukončila svoj vzťah po takmer 7 rokoch spoločného života a fanúšikom to oznámila spoločným statusom na sociálnej sieti Instagram. Tam tejto neľahkej životnej situácii venovali len pár viet. Oveľa viac sa dnes plavovláska rozpísala na Facebooku. Úplne sa opustila!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský minulý týždeň šokovali svojich fanúšikov, keď oznámili, že sa po rokoch spoločného života rozchádzajú. „Rozchádzame sa. Bohužiaľ, je to tak,“ napísala dvojica v spoločnom statuse na sociálnej sieti Instagram. Ich vzťah sa vraj jednoducho unavil. 


Dara a Rytmus: ROZCHOD... A TOTO je dôvod!


Nám sa do redakcie krátko pred tým, ako sa dvojica rozhodla vyjsť s pravdou von, dostali informácie, že sa prominentní partneri rozišli kvôli opačnému režimu - zatiaľ čo Dara fungovala aj kvôli dcére Laure už od skorého rána, Rytmus cez deň spal a v noci žil. Skrátka svoje životy nevedeli zosúladiť a postupne sa začali jeden druhému vzďaľovať. Naše zistenia napokon potvrdila aj samotná Dara v najnovšom statuse, ktorý len pred pár hodinami zverejnila na sociálnej sieti Facebook. 

„Pre oboch je naša práca veľmi dôležitá. To, ako veľmi, dokáže, s dovolením, pochopiť zase len umelec. Tento druh lásky a nekonečnej závislosti nejde nahradiť ani vytlačiť. A chcieť to od jedného alebo druhého je unavujúce. V mojom prípade má navyše bezkonkurenčné prvoradé miesto v mojom srdci moja dcéra. Miera kompromisu a lásky je vždy individuálna,“ napísala Dara.

„Nehrali sme divadlo ani na verejnosti, ani v súkromí. Boli sme si blízki, aj keď sme paradoxne cítili, že sa jeden druhému vzďaľujeme. A bolo ťažké - aj s ohľadom na náš verejný život, priznať to, a urobiť ten finálny krok. Nikdy sme totiž neprestali byť najlepšími priateľmi, dôverníkmi, dvojicou, ktorá sa spolu radí a rieši práve vďaka rovnakej profesii aj kopec pracovných otázok a rozhodnutí. Išlo len o to, priznať si nahlas, že obaja chceme od vzťahu viac,“ zverejnila v otvorenej spovedi na Facebooku speváčka. 

Vzťah Rytmusa a Dary bol podľa plavovlásky symbolickým spojením dvoch svetov, dvoch značiek. Ich vzťah vraj búral bariéry hudobné aj rasové a myslí si, že hľadať podobný ekvivalent k tejto dvojici v českom alebo slovenskom šoubiznisovom nebi je v podstate nemožné. „Som sa teraz opustila, jak by povedal Patrik,“ dodala na záver Rolins. 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu