Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Daniela z Twiins vo svadobnom: Z Milenky sa stala prekrásna nevesta a...TOTO je ženích!

Daniela a Veronika Nízlové Zobraziť galériu (5)
Daniela a Veronika Nízlové (Zdroj: MARKIZA)

BRATISLAVA - Opäť je z nej nevesta! Hoci sa Daniela Nízlová (31) vydávala už pred ôsmimi rokmi a od tej doby stihla absolvovať aj rozvod, do svadobných šiat sa vždy oblečie s veľkým potešením. Väčšinou síce ide o módne prehliadky, no tentokrát k tomu má kráska ešte lepší dôvod. Najnovšie bude totiž hviezdiť ako herečka v markizáckom seriáli!

A nielen ona! Rolu v najnovšom seriáli totiž dostali obe sestry, ktoré sa v nej budú striedať. Ich postava Lindy síce nepatrí k štyrom hlavným ženským úlohám, no už teraz je zjavné, že do deju poriadne zasiahne.

Zdá sa, že na novopečeného manžela Daniely a Veroniky si bude robiť zálusk jedna z hlavných postáv. Pri príležitosti uvedenia seriálu, ktorý odštartuje už na začiatku marca, totiž uzrela svetlo sveta aj upútavka, v ktorej Daniela žiari ako prekrásna nevesta po boku svojho „ženícha“ Mareka Geišberga.

Daniela Nízlová a Marek Geišberg si zahrajú novomanželský pár.
Zobraziť galériu (5)
Daniela Nízlová a Marek Geišberg si zahrajú novomanželský pár.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Veronika sa tešila z nakrúcania v spoločnosti Táni Pauhofovej.
Zobraziť galériu (5)
Veronika sa tešila z nakrúcania v spoločnosti Táni Pauhofovej.  (Zdroj: Instagram)

Fotkami z natáčania sa obe sestry pochválili aj na sociálnej sieti. Kým Daniela uverejnila fotku vo svadobných šatách, Veronika zverejnila selfie s Táňou Pauhofovou. „Od marca sa môžete tešiť na nový seriál Milenky na Markíze! V niektorých častiach si zahrala  aj Daniela. My sa totiž v úlohe Lindy striedame. Mať dvojča je obrovská výhoda,“ napísala Veronika, ktorá sa spolu so sestrou z hereckej príležitosti zjavne veľmi teší. 

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu