Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pauhofová po opici: Pozrite, ako vyzerá!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (11)
Táňa Pauhofová

BRATISLAVA – Takto ste ju ešte nevideli! Herečka Táňa Pauhofová (34) patrí k ženám, ktoré sú vždy tip-top upravené a nastajlované. Vidieť ju pod parou či rovno opitú sa zrejme nepodarí každému. Ale aj ona má dni, kedy to jednoducho preženie. Pozrite sa, ako vyzerá Táňa, keď má opicu!

Neopila sa však v skutočnosti, ale v markizáckom seriáli Milenky, kde sexi herečka aktuálne hrá jednu z hlavých postáv. Ako realitná maklérka a eventová manažérka sa nešťastne zaľúbila a zaplietla so svojím klientom, ktorý sa má ženiť.

Dnes večer diváci Markízy uvidia Pauhofovú tak, ako ju ešte nevideli. Na svadbe, ktorú svojmu milencovi a jeho budúcej bohatej manželke zorganizovala, sa totiž poriadne opije. Priamo na párty jej príde zle a vyprázdni aj obsah svojho žalúdka. S pitím však rozhodne neprestane a so svojím ženatým šéfom sa vyberú do ulíc.

Brunetka sa preberie až ráno, a to v cudzej posteli iba v bielizni a s poriadnou opicou. Strapatá s kruhmi pod očami veru nevyzerá najlepšie. V takomto stave ju naozaj nevidieť každý deň. Pozrite sa, ako vyzerá! Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII»

Pauhofová po opici: Pozrite,
Zobraziť galériu (11)

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu