Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Exkluzívny rozhovor s Dominikou Richterovou: Pravda o mojom rozchode s Jurajom Bačom!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (4)
Dominika Richterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V posledných dňoch sa na verejnosti čoraz častejšie objavujú informácie o rozchode známeho prominentného páru. Juraj Bača (30) a Dominika Richterová (26) si prednedávnom mali dať "zbohom" po 5-ročnom vzťahu. Hoci sa herec na túto tému už vyjadril, jeho odpovede jednoznačné neboli. S otázkou, ako to s nimi v skutočnosti je, sme teda oslovili blondínku, ktorá sa k údajnému krachu vzťahu vyjadrovať odmietala. Až doteraz!

Dominika, v posledných dňoch sa šíria informácie, že s Jurajom ste sa po 5-ročnom vzťahu rozišli. Ty si sa doteraz však k tejto téme nevyjadrila a Juraj to tak celkom nepotvrdil. Ako to teda je?

V prvom rade ide o naše súkromie a neradi by sme ho riešili verejne. Keďže je ale na nás vytvorený mediálny nátlak, povedala by som k tomu toľko, že to, čo sa momentálne deje, by sme nejakým definitívnym či nekompromisným rozchodom zrejme nenazývali.

Takže sa naďalej stretávate?

Máme sa radi, stretávame sa v súkromí i naďalej a komunikujeme spolu ako dvaja dospelí ľudia. Nech sa deje v našich životoch  čokoľvek, máme medzi sebou veľmi pevný vzťah. To, že som sa nedávno odsťahovala - ako sa najnovšie verejne prezentuje - s tým nijako nesúvisí. Je známe, že pred očami verejnosti sme oficiálne netvorili pár už minimálne dva roky. A odvtedy sa nič nezmenilo. Neviem, odkiaľ prišli takéto mylné informácie. Naozaj máme medzi sebou veľmi pevný vzťah, pomáhame si, podporujeme sa, hlasujem za neho aj v televíznej ankete OTO a veľmi mu držím palce, aby to získal. Naozaj si to zaslúži. Prajeme si šťastie a to je dôležité.

Vstupenky na galavečer OTO si môžete zakúpiť na predpredaj.sk »

Dominika Richterová a Juraj Bača
Zobraziť galériu (4)
Dominika Richterová a Juraj Bača  (Zdroj: Facebook)

A čo fámy, že za vašimi problémami je niekto tretí?

Tak to je naozaj iba fáma. Ani nechápem, kde niečo takéto vzniklo. Krízy, hádky či nedorozumenia medzi ľuďmi vznikajú bežne, zažíva ich každý a nie vždy za tým musí byť niečo takéto.

A pracovná vyťaženosť?

Poznám mnohé herecké páry, ktoré majú množstvo práce a fungujú. Rovnako aj tie bežné. To, čo sa medzi nami deje, či už dobré alebo zlé, nikdy nebudeme verejne prezentovať ani sa k tomu vyjadrovať. Je to naše súkromie a myslím, že každý jeden rozumný človek to dokáže pochopiť.

Nevylučuješ teda, že sa veci môžu dať do poriadku a opäť budete "oficiálny" pár?

Nevylučujem nič. Nikto nemôže dopredu vedieť, ako sa veci v živote vyvŕbia. Rozhodne sa ale viac k nášmu vzťahu a tomu, či sme spolu alebo od seba, vyjadrovať nebudeme.

Viac o téme: Dominika RichterováJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu