Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozídený Bača na rande so známou blondínkou: Juraj, čo vy spolu máte?!

Juraj Bača Zobraziť galériu (6)
Juraj Bača (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Juraj Bača (30) si vďaka seriálu Rex získal množstvo obdivovateliek. Aktuálne by mal byť nezadaný, no my sme ho pristihli na obede s istou blondínkou...

Juraj Bača naposledy randil so svojou hereckou kolegyňou Dominikou Richterovou. Zdá sa však, že ich vzťah už nadobro skončil a seriálový policajt je voľný. Ibaže my sme ho v týchto dňoch prichytili na obede s istou blondínkou. 

Rozídený Bača na rande
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako sme však po pár minútach zistili, fanúšičky môžu mať pokojné srdcia. V tomto prípade išlo len o pracovné stretnutie. Z neznámej blondínky sa totiž vykľula riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová. Tá organizuje aj rôzne podujatia, na ktorých už s Jurajom v minulosti spolupracovala. 

A evidentne sa ho v pracovnej oblasti ani naďalej nemieni vzdať. Zisťovali sme, o čom teda spolu rokovali. „Vzhľadom na pracovnú zaneprázdnenosť Juraja sme pracovný obed využili na viac tém. V tejto chvíli o nich nemôžem rozprávať, pretože je na informácie embargo,” uviedla Drobová. Takže v istom zmysle išlo naozaj o tajnú schôdzku.

Jediné, čo nám blondínka prezradila, bolo, že hovorili aj o jej charitatívnej akcii Fashion Sparkling Charity Night, ktorú naposledy herec moderoval. „Ak termín filantropického večera, ktorý sa uskutoční už šiestykrát, nebude v rozpore s jeho pracovnými termínmi, zopakujeme moderátorskú dvojicu z minulého roka v zložení Jasmina Alagič a Juraj Bača,” dozvedeli sme sa. Nuž, tak snáď dvojici všetko vyjde podľa očakávaní. 

Rozídený Bača na rande
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu