Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

S týmto musel definitívne skoncovať: Habera si roky ničil telo!

Paľo Habera Zobraziť galériu (6)
Paľo Habera (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Toto o ňom vedel iba málokto! Charizmatický spevák Paľo Habera (55) napriek pribúdajúcim rokom vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Dôvodom je zmena jeho životného štýlu. Bohémsky život, ktorý si užíval plnými dúškami a nebral ohľad na svoje zdravie, je už podľa všetkého nenávratne preč. Umelec priznal, ako si roky ničil telo.

K umelcom jednoducho patrí bujarý a ľahkomyseľný životný štýl. A výnimkou nie je ani spevák Paľo Habera, ktorý nadobudol výraznú popularitu v 80. rokoch ako líder skupiny Team. Neskôr sa dal na sólovú dráhu a posledné roky je známy ako kritický porotca  televíznej hudobnej šou Superstar.  

Ako nedávno v rozhovore pre jojkársky TopStar priznal, dlhé roky si aj on ničil svoje telo. Paradoxne po 50-tke sa rozhodol skoncovať so zlým životný štýlom a o svoje zdravie a postavu sa príkladne stará. Nechce mať „na staré kolená“ veľké brucho. „Musím ostať v kondícii. Pred 5 rokmi som dokonca prestal fajčiť, behám každý druhý deň 10 kilometrov. Snažím sa nežrať v noci. Ja som doobeda ani cez deň nikdy nič nejedol, ale akonáhle udrela 9. hodina večer, tak – kde čo máme?“ priznal Habera svoje neduhy z minulosti. Dnes sa tomu snaží vyhýbať.

„Ako som prestal fajčiť, tak mám tendenciu dať si cigaru, čo nejde do pľúc, a k tomu si dám pohárik whisky a meditujem pri tom a som na internete,“ dodal na záver spevák. Snáď mu lepší životný štýl vydrží už navždy.

Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu