Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kritika na Plačkovú sa stupňuje, obula sa do nej známa moderátorka: Musí ti prášiť na hlavu, si vypatlaná!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)

BRATISLAVA - Dostáva poriadny náklad! Po tom, ako sa do Zuzany Plačkovej (26) nedávno pustila snowboardistka Baša Števulová (30), začali sa na adresu playmate vyjadrovať aj ďalšie známe osobnosti. Medzi nimi i moderátorka istého rádia, ktorá brunetke posiela mimoriadne drsný odkaz.

Celá kauza vznikla pred pár dňami, keď Zuzana na instagramový profil zverejnila zábery jazdy na slonoch a trénovaných opíc, ktoré pripútané na reťaziach predvádzali zdvíhanie činiek či kliky. Snímky nenechali chladnými množstvo fanúšikov a do playmate sa pustila i Baša Števulová.


Slovenská športovkyňa naložila Plačkovej: Chce sa mi z teba grcať, rozum máš menší ako dážďovka!


Tá Zuzane odkázala, že má rozum menší ako dážďovka a je jej z nej na zvracanie. Podľa snowboardistky totiž ide o týranie zvierat a nechápe, ako sa na takomto niečom ľudia môžu baviť. Najnovšie sa do brunetky oprela i Katarína Balážová alias Becca. A tá bola ešte drsnejšia.

Moderátorka Becca posiela Zuzane Plačkovej drsný odkaz.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Becca posiela Zuzane Plačkovej drsný odkaz.  (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)

„Neverím, že ti k tým ceckom nespravili zadarmo aj lobotómiu. Ti ozaj musí prášiť na hlavu, Ozaj královná,“ napísala rozhorčená moderátorka na svoj profil na Instagrame. „Gratulujem ti. Aby sa človek zabával na utrpení zvierat, ktoré žijú na reťazi, tak musí byť dobre uderený a vypatlaný,“ dodala s tým, že i podľa nej by Zuzana, ktorú sleduje 400 000 ľudí, mala ísť svojim fanúšikom skôr príkladom.

Becca si servítku pred ústa rozhodne nedala.
Zobraziť galériu (5)
Becca si servítku pred ústa rozhodne nedala.  (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)
Zuzana Plačková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)

Brunetkina reakcia na seba nenechala dlho čakať. Moderátorke odkázala, že ju a podobných ľudí môže doslova „je*ať“  a podľa nej sa Katarína len snaží zviesť sa po jej chrbte, aby nabrala viac fanúšikov na sociálnych sieťach. Na záver svojej reakcie zverejnila video s morskými živočíchmi, ktoré v akváriu čakajú na prípravu kuchárom a spýtala sa, či je aj toto podľa ľudí týranie nevinných zvierat.

Viac o téme: Zuzana PlačkováBaša ŠtevulováKatarína BalážiováBecca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu