Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexbomba z markizáckych obrazoviek sa zasnúbila: Bleskové ÁNO boháčovi z Austrálie!

Petra Palusková Zobraziť galériu (5)
Petra Palusková (Zdroj: Coyotak Pictures)

BRATISLAVA - Hoci sa Petra Palusková (26) netajila tým, že má dlhodobý problém nájsť si stabilného partnera, teraz je všetko celkom inak. Počas uplynulých troch týždňov totiž bývalá farmárka zahorela takou láskou, že dnes sa už dokonca pýši statusom „zasnúbená“. Bleskurýchle Áno mala povedať boháčovi z Austrálie!

Petra Palusková pútala pozornosť divákov v deviatej sérii reality šou Farma. No hoci bola jednou zo súťažiacich, na veľké finále, ktoré sa konalo v polovici decembra, neprišla. A to aj napriek tomu, že týmto rozhodnutím porušila zmluvné podmienky televízie Markíza.


Sexi playmate na pokraji zúfalstva: Zničí mi to celý život!


No a dôvod? Priam neuveriteľný! Playmate sa totiž podľa informácii českého Blesku pred troma týždňami zamilovala do boháča z Austrálie, za ktorým aj odletela. Zámožnému mužovi dokonca prikývla na žiadosť o ruku a s touto radostnou novinou sa okamžite pochválila aj na svojom profile na Facebooku: „Ja som dnes povedala Áno!“ To, že nejde o žiaden vtip, ale o skutočné bleskurýchle zásnuby, blondínka zároveň niekoľkokrát zdôraznila aj v diskusii pod príspevkom.

Útek za neznámym cudzincom pri tom nie je pre Petru žiadnou premiérou. Práve naopak. Už počas štúdia na strednej škole odcestovala za majetným partnerom na Nový Zéland. Vďaka svojej pochabosti má tak Palusková dokončené len základné vzdelanie.

Exfarmárka Petra Palusková sa bleskurýchle zasnúbila.
Zobraziť galériu (5)
Exfarmárka Petra Palusková sa bleskurýchle zasnúbila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaPetra Palusková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu