Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Všetci puknú závisťou! Belohorcovej život ako z rozprávky: Pozrite, aký luxus si užíva

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová

MIAMI - Žije si svoj americký sen! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (41) už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou. A ako sa zdá, život si naozaj vychutnáva. Má úspešného muža, dve deti a prepychový dom. Okrem toho si užíva luxus, o akom mnohí iba snívajú. Najnovšie sa pochválila, že si lieta po Amerike súkromným lietadlom.

Bývalá moderátorka erotickej relácie Zuzana Belohorcová žije s manželom, podnikateľom Vlastimilom Hájkom, za veľkou mlákou v americkom Miami, kde vychovávajú svoje dve deti – dcéru Salmu a syna Nevia. Rodená Žilinčanka si tam užíva život doslova ako z rozprávky. Okrem krásneho domu a značkového oblečenia sa blondínka najnovšie vytasila aj s ďalším luxusom, ktorí jej mnohí budú závidieť.

Na sociálnej sieti sa pochválila letom v súkromnom lietadle. „Pripravení na výlet do Tennessee,“ napísala k fotografii, na ktorej je pred súkromným lietadlom s manželom. Zaujímalo nás preto, či takto bežne cestuje a či je to ich lietadlo.

„Leteli sme na biznis trip do Nashvillu kupiť najväčší dealership v štáte Tennessee. Lietadlo patrí manželovmu biznis partnerovi a nášmu dlhoročnému kamarátovi. Spolu budujú najväčší internetový predaj áut v celých Spojených Štátoch Amerických. Lietame takto pomerne často, už sme pracovne leteli do New Yorku, Indianapolis, New Orleans... Je to veľmi pohodlné a komfortné lietanie,“ napísala topkám Belohorcová, ktorej sa tak splnil americký sen. Zábery z lietadla nájdete v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu