Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bývalá slovenská učiteľka sexu: Šťastie našla na Miami a... Stále má čo ukázať!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (12)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

MIAMI - Veriili by ste tomu, že Zuzana Belohorcová má dnes 42 rokov?! Od čias, kedy v televízii uvádzala erotické relácie, ubehlo už poriadne veľa času... Napriek tomu sa dvojnásobná mamina stále môže chváliť svojím telom.

Možno to mnohých prekvapí, ale Zuzana Belohorcová vyštudovala na konzervatóriu operný spev. Veľmi rýchlo však zamierila do trochu inej oblasti pôsobenia. Pracovala vo vtedajšej STV ako hlásateľka a moderátorka, neskôr sa uplatnila v televízii Markíza. 

Bývalá slovenská učiteľka sexu:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

V Záhorskej Bystrici prešla od moderátorky počasia k erotickej relácii Láskanie. Neskôr aj na Nove uvádzala program Peříčko s rovnakým zameraním. Niet sa teda čo čudovať, že má blondínka na svojom konte aj nejaké tie šteklivejšie fotografie.

Dnes, ako dvojnásobná mama, už pózuje oblečená, ale stále sa má čím pochváliť. S manželom, podnikateľom Vlastimilom Hájekom, žije idylický život na slnečnom Miami, a tak sa patrične udržiava vo forme. Trávenie obrovského množstva času v plavkách Zuzanu motivuje k tomu, aby sa takáto "polonahá" nemala za čo hanbiť. A svojim povestným prsiam pre istotu dopriala trošku plastického vylepšenia. 

Zuzana Belohorcová
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu