Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexbomba Belohorcová na ostro: Všetky oči na jej bradavky!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (41) je žena, po ktorej kedysi túžil nejeden chlap. Aj napriek pribúdajúcim rokom však stále dokáže zaujať a provokovať ako „zamlada“. Za všetko hovorí jej najnovšia fotografia, na ktorej dráždila zmysly pánov takpovediac „na ostro“. To je ale provokatérka!

To, že Zuzana Belohorcová nie je žiadna hanblivka, je už dávno všetkým jasné. Známa blondínka totiž veľmi rada a pomerne dosť aktívne dráždi horúcimi zábermi aj svojich verných fanúšikov na sociálnych sieťach. Svojej povesti neostala nič dlžná ani v týchto dňoch, keď na Instagrame zverejnila fotografiu, ktorá pošteklila zmysly pánov opäť raz na maximum.


Úplne holá Belohorcová: Takto sa bez hanby vystavila na obdiv!


Exmoderátorka sa cvakla v priliehavom sexi tope, pod ktorý si nezobrala podprsenku. Nezbednému oku tak zaiste neunikol menší pikantný detail rysujúci sa pod jej tričkom. Naša sexbomba totiž poodhalila nielen dekolt, ktorý je stále hodný pohľadu, ale aj trčiacu bradavku. Nuž, Zuzana v sebe zvodkyňu nezaprie – a to ani v zdanlivo „neškodnom“ outfite!

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu