Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Erotické foto bývalej učiteľky sexu: Belohorcová ukázala bradavky v pozore!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Filip Matušinský)

MIAMI - No ale toto! Zuzana Belohorcová (42) je známa najmä ako bývalá učiteľka sexu, ktorá divákov kedysi dráždila moderovaním erotických relácií. Hoci od jej odchodu z obrazovky uplynuli už dlhé roky, blondínka dokáže mužov bez najmenšieho problému rozpáliť aj po štyridsiatke. Aha, ako sa najnovšie nechala nafotiť!

Bývalú moderátorku si „na paškál“ vzal uznávaný prominentný fotograf Filip Matušinský. Ten za Belohorcovou odcestoval priamo do amerického Miami a zhotovil jej mimoriadne šteklivé snímky. Na niektorých z nich blondínka pózuje v sexi bikinách, na iných zas v nohavičkách a bielej tunike.

Zuzana Belohorcová odhodila hanbu bokom a vytasila bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová odhodila hanbu bokom a vytasila bradavky.  (Zdroj: Filip Matušinský)

Erotické foto bývalej učiteľky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Filip Matušinský)

Aby toho nebolo málo, kúsok látky je kompletne premočený vodou, a tak poskytuje dosť detailný pohľad na Zuzanine vztýčené bradavky. „Fotenie so Zuzkou prebehlo v úžasnej atmosfére v bazéne pri dome, kde Zuzana býva a na pláži South Pointe beach, ktorá je odtiaľ asi 4 minúty chôdze. Zuzka úplne fyzicky popiera svoj vek a pre nás fotografov je vždy oveľa jednoduchšie, keď fotíme niekoho s tak skvelou a vyšportovanou postavou a vie tak skvele a prirodzene pózovať,“ povedal nadšene fotograf, ktorý si prácu s Belohorcovou nevedel vynachváliť.

Niet sa čo čudovať. Blondínka má aj po rokoch telo bohyne, ktoré by jej mohla závidieť nejedna o polovicu mladšia žena. Zuzana sa teda rozhodne nemá za čo hanbiť a odvaha jej zjavne taktiež nechýba. Tieto dráždivé fotografie však zrejme na poličke v obývačke vystavovať nebude...

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu