Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Celebritná lekárka Pallová otvorene o zákrokoch: Neuveríte, čo všetko podstupuje!

Doktorka Alena Pallová Zobraziť galériu (7)
Doktorka Alena Pallová

SVÄTÝ JUR - Celebritná lekárka Alena Pallová (37) pred pár dňami pokrstila svoju novú kozmetickú značku a produkty v priestoroch krásnej vily vo Svätom Jure, kde sa stretlo množstvo krásnych žien. Pri tejto príležitosti sme vyspovedali práve známu doktorku, ktorá nám otvorene priznala, či na svoje klinike aj ona podstupuje nejaké zákroky.

Je z nej pokusná myška! Známa lekárka a majiteľka estetickej kliniky v Pezinku Alena Pallová je krásna žena  a krásnymi robí aj mnoho iných žien či mužov. Pred pár dňami priviedla na slovenský trh vlastný rad kozmetických výrobkov, a tak sme ju pri tejto príležitosti vyspovedali. Zaujímalo nás  najmä, či aj ona sama podstupuje na svojej klinike nejaké zákroky a procedúry.

„Áno, skúšam každú jednu procedúru, aby som klientom mohla povedať dobu a trvanie hojenia, účinok a hlavne pociťovanie tých negatívnych subjektívnych ťažkostí práve spojenými napríklad s laserovými technikami a dnes už s takou výnimočnou technológiou rozpúšťania podbradku, s ktorou sa spája dosť výrazná bolestivosť,” priznala nám lekárka. 

Voči ľuďom totiž cíti veľkú zodpovednosť. „Treba klientov aj dobre premedikovať, dobre edukovať, treba im na rovinu povedať, čo ten zákrok bude obnášať, čo môžu očakávať, ako dlho sa to bude hojiť, ako dlho sú vyradení z toho sociálneho života. A práve preto túto metódu musím skúsiť buď na sebe, alebo na svojich zamestnancoch, alebo na svojej rodine, aby som aj reálne, odborne vedela dobre poradiť. Ja si na tomto naozaj veľmi zakladám,“ uviedla Pallová. Tá nám okrem toho prezradila aj to, ako dlho pracovala na nových produktoch, čomu sa venovala pred tým, ako si otvorila estetickú kliniku, či prečo nedoštudovala školu. Viac sa dozviete z videa.

Alena Pallová

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu