Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bŕŕ, z tohto budete mať husiu kožu: Pallová si v mrazoch vybehla do spoločnosti iba v tomto!

Alena Pallová Zobraziť galériu (44)
Alena Pallová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pondelkový večer sa niesol v znamení módy! Vo Dvorane Ministerstva kultúry SR sa totiž v rámci módnych dní konala exkluzívna prehliadka plesových šiat. Tú si nenechala ujsť ani prominentná dermatologička Alena Pallová (37), ktorá do spoločnosti dorazila v krásnom ružovom outfite, ale... Bŕŕ, nebola jej zima?

BMD exclusiv

V pondelok večer sa známe tváre slovenského šoubiznisu stretli vo Dvorane Ministerstva kultúry SR. Konali sa tam totiž módne dni, ktoré priniesli exkluzívnu prehliadku plesových šiat. Fashion večer si nenechala ujsť ani prominentná dermatologička Alena Pallová, ktorá pohľady všetkých pútala nápaditým outfitom. 

Ružové saténové šaty s hlbokým výstrihom a kratučkou sukňou plavovláske opticky predĺžili nohy a ružové topánky s aplikáciou zo pštrosieho peria celý look krásne oživili. Čerešničkou na torte bola kabelka značky Hermès, ktorej cena sa pohybuje niekde vo výške 2,5 tisíca eur. No skrátka, blondínka vyzerala počas večera naozaj božsky! 

No ešte že sa akcia konala v dobre vykúrených priestoroch. Doktorka mala totiž obuté len otvorené sandálky a mnohí sa pri pohľade na jej holé nohy doslova triasli zimou. Vonku totiž v noci udreli mrazy a ľudia mali problém vydržať pod holým nebom v hrubých bundách, šáloch a rukaviciach. 

Alena Pallová pútala pozornosť v krásnom ružovom outfite. Mnohí by si však v tejto zime sandále na nohy neobuli.
Zobraziť galériu (44)
Alena Pallová pútala pozornosť v krásnom ružovom outfite. Mnohí by si však v tejto zime sandále na nohy neobuli.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek z exkluzívnej plesovej prehliadky BMD nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Bŕŕ, z tohto budete mať husiu kožu: Pallová si v mrazoch vybehla do spoločnosti iba v tomto!

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu